Speltips

Speltips Arsenal-Olympiakos

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-10-03 20:45 Spela här

Speltips Arsenal-Olympiakos
Land: Europa Liga: Champions League
Odds: 2.25 Speltips: 1 -1.5
2012-10-03 20:45 Arsenal-Olympiakos 1 -1.5 2.25 RalleArvid

Spel: Arsenal med asian handicap -1.5. Odds 2.25 bet365 . Arsenal att vinna med 2 mål eller mer.

Imponerande av Arsenal att vinna första matchen på bortaplan, detta för att det alltid är imponerande att vinna bortamatcher i Champions League, även om det är Chelsea mot Nordsjaelland. På hemmaplan är Arsenal ett helt annat lag i termer av allting. Det handlar om deras eget självförtroende, deras taktik och deras motståndares sätt att förhålla sig till dem.

Trots/förutom alla aspekter av Arsenal i modern tid, beroende på vilken förhållning man har till det senaste decenniets oerhört komplexa era av Gunners måste man bara lyfta så högt på hatten som det bara går vad gäller deras hemmafacit i Champions League. En oerhört imponerande svit och inte sällan heller segrar med -1.5-marginal.

Olympiakos förlorade sin första match på hemmaplan i årets upplaga mot Schalke och grekernas framtidsutsikter i CL känns faktiskt lika positiva som landets ekonomi. Kniven på strupen är kanske lite för tidigt att nämna men efter det negativa resultatet i första matchen tror jag att man kommer vara mer pressade och ha svårare att prestera på grund av det snarare än vad man kommer vara revanschsugna och avslappnade.

Arsenal har i termer av pragmatik spelat bättre på sista tiden än på länge måste jag säga. Innan förlusten mot Chelsea senast har man 6-1 och 6-1 på hemmaplan vilket hintar om vilket fotbollslag man är när allt stämmer trots de ständiga försäljningarna av stjärnspelare och Arteta har varit fantastisk bland andra.

Ett möte mot Chelsea, ett möte mot City eller mot ett topplag i Europa är en helt annan uppgift för Arsenal än vad Olympiakos är. På det sättet Arsenal spelar ser jag bara två troliga scenarier här; antingen 0-0 där de inte lyckas bryta igenom eller ett ledningsmål från vilket allt lossnar vilket jag ser som mer troligt.

Förutom Arsenals kvalitéer finns det lite anti-kvalitéer att luta sig mot från bortalaget. Olympiakos har på sina senaste sju bortamatcher i Champions League fem förluster, en oavgjord och en seger. Senast mot Arsenal borta blev det stryk med 2-1 men jag tror inte det kommer bli lika tight denna gång.

Lycka till lads:
@RalleArvid

RalleArvid - 02 Oktober, 2012, 23:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
rekatochklart - 2012-10-03 16:39:40

Storis: Det var vi som kollade vad högsta oddsen på de stora bolagen låg i morse därför ändrade vi.

rikky - 2012-10-03 16:31:06

amen

Storis - 2012-10-03 14:05:00

Du kan ju inte ändra oddset i din rek bara för att du gjorde ett misstag och spelade till ett underodds. Även om spelet finns till 2.40 nu så rekade ju du dem till 2.12.