Speltips

Speltips Valladolid - Real Madrid

Sport: Basket Spelstopp: 2012-10-03 20:30 Spela här

Speltips Valladolid - Real Madrid
Land: Spanien Liga:
Odds: 1.90 Speltips: Real Madrid - 10.5
2012-10-03 20:30 Valladolid - Real Madrid Real Madrid - 10.5 1.90 Pikachu

Gårdagens två rekar på Fenerbache & KK Split satt fint och idag har jag hittat ytterligare två intressanta lir!

Andra omgången av den spanska ligan inleds med en intressant match där nykomlingen Valladolid gästas av Real Madrid. Och det lär vara en nykomling med fullpumpat självförtroende som kommer till denna match eftersom man i premiären lyckades med bedriften att besegra självaste Barcelona på bortaplan med 78-71 (!) där Nedzad Sinanovic hade en riktigt bra kväll och noterades för hela 28 poäng. Visserligen har Barcelonas spel hackat betänkligt i princip hela försäsongen och man har inte alls kommit upp i sin normala nivå, men det är ändå grymt starka papper av Valladolid att åka och ta med sig alla poäng hem. Det som imponerar allra mest är kanske att man verkar lyckats ha fått ihop laget så pass snabbt trots att man ändrat om i spelartruppen rejält inför denna säsongen och har ett i princip helt nytt lag.

För motståndet står alltså Real Madrid som inledde säsongen med att besegra Unicaja 79-64 i en match som länge var jämn, men där marängerna kunde rycka ifrån i sista quarten och ta en komfortabel seger. Real Madrid ser oerhört spännande ut denna säsongen och man gick genom hela försäsongen som obesegrade trots att man matchade mot rutinerat motstånd. Jag ser Real Madrid som klara favoriter till guldet denna säsongen och med den stabilitet som man uppvisat hittills så tror jag inte att man kommer tappa särskilt många poäng i ligaspelet i år.

Förutom klasskillnaden som råder mellan dessa lag i grunden, så tror jag även att Valladolids överraskande vinst mot Barcelona i premiären var nyttig för Real Madrid, då det garanterat kommer minska risken för underskattning i denna match. Blixten lär inte slå ner på samma ställe två gånger (alltså Valladolid ska inte kunna besegra både Barcelona och Real Madrid i två raka matcher) Om Real Madrid kunde besegra Unicaja med 14 bollar så ska man absolut kunna lösa en vinst här med minst 11 bollar om koncentrationen finns där!

Pikachu - 03 Oktober, 2012, 01:12

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
FiddeP - 2012-10-03 15:08:02

Hej!
Jag gillar dina basket rekar. Fortsätt gärna med det!
Skulle vara intressant om du kunde värdera hur mycket du tror på dina spel tex. med units.
Exempel, detta spel kör du 7 av 10 Units på. Maxspel är 10 av 10 Units.
Keep up the good work!