Speltips Neptunas - Lietkabelis

Sport: Basket
Spelstopp: 2012-10-03 18:00
Land: Litauen
Liga: Liga
Odds: 1.85
Speltips: Över 157.5
Spela på Speltips Neptunas - Lietkabelis
Börja spela här
Spela på Över 157.5
Neptunas gästas här av Lietkabels och det lär vara ett efterlängtat motstånd, då man hitills inlett säsongen med två tuffa matcher mot Rytas och Juventus som båda slutat med förluster. Man har annars ett ganska spännande lag denna säsongen då man valt att satsa för att försöka etablera sig i toppen av tabellen. Under försäsongen har det också sett lovande ut då man tagit några fina skalper.

Lietkabelis tillhör utan tvekan bottenskiktet av den litauiska ligan och inför denna säsongen har man möblerat om kraftigt i spelartruppen då det är ett i princip helt nytt lag man ställer på banan. I denna matchen bör man inte ha särskilt mycket att säga till om, men man får hoppas på att Kaspars Cipruss & Gytis Sirutavicius har vaknat på rätt sida så man kan hänga med någorlunda i offensiven i denna match.

Och jag tror faktiskt att det finns goda möjligheter att man faktiskt kommer göra det när man möter ett oerhört taggat Neptunas som jagar första segern. Neptunas är i princip alltid inblandade i poängrika tillställningar då man allt som oftast förlitar sig på att man gör fler poäng än sina motståndare och därför inte lägger lika stort fokus på att försvara sig. Det är något som talar för överspelet här, då man möter ett på papperet klart sämre lag på hemmaplan och därför bör sätta hög fart direkt och än en gång förlita sig på att man gör fler poäng än sina motståndare, vilket bör bjuda in Lietkabelis till att komma upp i någorlunda högt poängsnitt för att lösa denna linan!
Spela på Neptunas - Lietkabelis hos Bwin
Pikachu - 3 Oktober 2012 - 01:14
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bet365 Bonus

Livestreaming från 70 000 matcher & event!

Se över 70 000 matcher och event live i din dator, mobil elle surfplatta.

Nästa speltips: