Speltips Newcastle v Bordeaux

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-10-04 21:00
Land: Internationellt
Liga: Europa League
Odds: 2,20
Tips: Över 2,5 mål
Det går ju alltid att diskutera huruvida de engelska lagen tar den här turneringen på allvar eller inte.
I vissa matcher passar det att lufta ett bra lag, i andra fall inte. Newcastle visade det med all tydlighet i den första omgången av Europa League då man ställde upp med ett lag fyllt med getter. 0-0 den gången, vilket inte förvånade någon.

Till matchen hemma mot Bordeaux har man trots allt en hemmapublik att spela för, och det brukar faktiskt i den här turneringen betyda rätt mycket för lag som inte är så intresserade. Så som Newcastle.
Framåt kan man ställa upp med ett relativt hyggligt lag, vilket man hintar om efter att ha läst en del inför-rapporter.
Bakåt däremot, det är det trassligt värre för skatorna. Varken Taylor eller Coloccini lär komma till spel. Och då får tränare Pardow ställa upp med en backlinje så som den formerades senast mot Reading efter att nämnde Taylor fick kliva av pga trassel med vaden:
Tavernier-Pearch-Williamsson-Stanton.
Fyra herrar som knappast kommer att skrämma det franska gänget, om vi säger så.

Bordeaux inledde med klara 4-0 hemma mot Brügge. Matchen var över efter 27 minuter då Guaffran smällde dit 2-0 målet. 4-0 siffror helt i stil med hur matchen såg ut.
Och, Bordeaux har också en väldigt bra offensiv, med franska mått mätt. Eller, det är i ärlighetens namn ett väldigt bra anfall med engelska mått mätt också, i alla fall när man kastar ett öga på hur Newcastle tänker formera sin backlinje.

Jag ser framför mig ett Newcastle som vill blidka sin publik. Men ett offensivt spel. Samtidigt som kunnandet bakåt faktiskt saknas nu. Saknas rejält.
Bordeaux kommer att få sina chanser att syna Skatornas försvar, gång efter annan. Och på St.James, som alltid, får Newcastle sin beskärda del av målchanser. Lite skärpa från bägge lagen och, ja, ett par mål borde vi allt få bevittna.

2,20 på överspelet känns på förhand några tiondelar för högt.
Spela på Newcastle v Bordeaux hos Unibet
Spela nu
holms - 3 Oktober 2012 - 22:56
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: