Speltips

Speltips HIF v Twente, Aik vs Dnipro

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-10-04 19:00 Spela här

Speltips HIF v Twente, Aik vs Dnipro
Land: Europa Liga: Europa League
Odds: 4.30 Speltips: Dubbel 2a
2012-10-04 19:00 HIF v Twente, Aik vs Dnipro Dubbel 2a 4.30 TheMechanic

Spel;
Dnipro + Twente till 4.30 gånger pengarna

Motivering;

---------------------------------Helsingborg vs Twente----------------------

Mihaylov
Rosales-Douglas-Wisgerhof-Braafheid
Janssen-Brama-Shilder
Chadli-Castaignos-Tadic

VS

PÄR HANSSON

ERIK WAHLSTEDT - LORET SADIKU - WALID ATTA - JERE URONEN

ALEJANDRO BEDOYA - ARDIAN GASHI - MAY MAHLANGU - CHRISTOFFER ANDERSSON

THOMAS SÖRUM - NIKOLA DJURDJIC

Hollands kanske nu bästa lag Twente är klasserna bättre än Helsingborg. Jag kan inte se att Helsingborg ska kunna hota här. Twente är nivåerna bättre i sitt passningsspel, man spelar i ett högre tempo och man har en högre individuell skicklighet.
Se upp för Castaignos och Schilder som enligt mig är lagets bästa spelare offensivt sett, enormt skickliga båda två. Framför allt Castaignos som hade en kort sejour i Inter där han inte riktigt lyckades, men den italienska fotbollen är svår för en spelare som Castaignos som lever mycket på sin fysik, löpkraft och snabbhet. Castaignos äter upp Atta och Sadiku idag - så bra är han.

Vilket lag Helsingborg ställer upp med kvittar, Twente kör över Helsingborg.

Nyckel till Twentes seger är att få sin offensiva trio rättvända mot Helsingborgs backar. Räkna med att Uronen och Wahlstedt kommer få det kämpigt ikväll på kanterna.

--------------------------------AIK vs Dnipro-------------------------------

Att Dnipro vinner detta möte är jag stensäker på, Juande Ramos har byggt ihop ett riktigt slagkraftigt gäng och man är med och hotar Shaktar Donetsk och Dynamo Kiev iår om seriesegern. För varje år som gått har man närmat sig och Juande Ramos har fortsatt med samma offensiva spelfilosofi som tidigare i lag som Sevilla, Real Madrid, CSKA Moskva, Tottenham.
Ett högt och intensivt presspel tillsammans med en frejdig offensiv med ytterbackar som sköter mestadelen av uppspel och speluppbyggnaden.

Vad kan vi förvänta oss för matchbild?

Dnipro kommer föra matchen, matchen kommer att spelas på AIKs planhalva under hela matchen. Det råder en klasskillnad även här, visst har AIK duktiga offensiva spelare men det räcker inte ikväll. AIKs backlinje har sett svajig ut på sistone och det deffensiva spelet som man imponerat med under långa perioder iår är försvunnen.

Spelare att se upp med i Dnipro; dutkige yttern Konoplyanka, det centrala mittfältet med playmakern Guliano och tvåvägsspelaren Rotan, sist men inte minst lagets nummer 99 Matheus Leite som arbetar kopiöst offensivt och deffensivt.

Denna dubbel ger som det tidigare nämnts i texten 4.30 gånger pengarna.
Jag spelar 400.22 kr på denna dubbel.

Slutord: VI är helt enkelt för dåliga i Sverige på att spela fotboll.

/TheMechanic

TheMechanic - 04 Oktober, 2012, 10:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
TheMechanic - 2012-10-04 17:51:16

Flamingo ; de har lika slagkraftigt lag som förra året. Men Rapid Wien är inget enkelt motstånd, Rapid är ett enormt storväxt lag och de är fysiskt starka så kommer bli en kampmatch, mycket krig, dueller.
För lågt odds men som du säger Metalist var riktigt bra förra året, europeiskt försvar med sydamerikaner på topp var ju Metalist framgångsrecept, samma visa iår med. Nej men ska du spela något så är det överspelet, bägge lagen gör mycket mål.

Flamingo - 2012-10-04 17:14:12

Mechanic: Har du nån koll på Metalist? Dom var ju väldigt bra i förra årets EL. Började bra nu med, o-o borta mot Leverkusen. Bör väl slå Rapid Wien hemma!? Rätt lågt odds dock.

TheMechanic - 2012-10-04 16:06:50

;)

TheMechanic - 2012-10-04 16:06:44

-1.5 Real Madrid och Ronaldo Hattrick satt bra igår

TheMechanic - 2012-10-04 16:06:22

Tack Pettson, all respekt till dig som är top 5 rekare här på rekatochklart.se.
Värmer extra när du kommenterar ens rekar.
Jag tror att många kommer få en chock av hur bra detta Dnipro är.

Pettson - 2012-10-04 15:21:29

tycker om jaffaligorna och spelat på/emot/över i dinipromatcherna i ngra år, tycker att oddsen sitter ngt snett, med det sagt har jag inte koll på årets upplaga.(inte tillräckligt med tid heller) själv går jag in med en peng på 1an och skulle förvåna mig om det blir ngt annat i match annat än 1X.

riktigt snyggt rekat igår med ronaldo! hatten av!

TheMechanic - 2012-10-04 13:10:48

Skillnaden mellan min analys av Dnipro och Alms är att Alm troligtvis bara sett de 2 senaste matcherna medans jag följt laget lite mer.
Men som sagt, det blir upp till bevis ikväll :D

Flamingo - 2012-10-04 12:10:22

TheMechanic: Intressant det du skriver om Dnipro. Det är ju raka motsatsen till vad Alm och Wesström (från AIK) säger. Jag har sett att båda kallat Dnipro för Ukrainas Gefle. Men dom kanske är dåligt pålästa, eller så mörkar dom bara. Ska bli kul att se hur det verkligen blir :) Jag tror du har koll så det är inget ifrågasättande av dina tankar.

Alms tankar på länken:
http://www.fotbollskanalen.se/europa-league/aiks-fula-plan---stoppa-anfallsstjarnan-far-tackla-honom-som-dg-gjorde/

TheMechanic - 2012-10-04 10:51:57

Dnipro spelar med en sjukt intensitet att AIK spelarna inte kommer kunna hantera sina första touch och få igång sitt spel. Få lag som orkar spela med samma intensitet som Dnipro gör i sina matcher.

TheMechanic - 2012-10-04 10:50:29

AIK = vi får se, ingen större koll på Dnipro?!!?!?! har sett laget spela minst 10 gånger de senaste 6 månaderna.
Finns inte på världskartan att Juande Ramos ber sina spelare att backa hem och spela kontringsfotboll mot ett lag från Allsvenskan - DET FINNS BARA INTE.
Så du säger att ett lag som rullar ut storklubbar såsom Dinamo Kiev, Shaktar Donetsk och PSV ska gå ner och spela kontringssfotboll mot AIK - herregud....

AIK - 2012-10-04 10:41:55

Det märks att du inte har någon större koll på Dnipro när du säger att de kommer föra matchen .

Göken - 2012-10-04 10:16:59

Kör också den dubbeln. Tror att AIK har mer fokus på Allsvenskan och att de dessutom är slitna.