Speltips Panathinaikos - Panionios

Sport: Basket
Spelstopp: 2012-10-04 16:00
Land: Grekland
Liga: Grekiska Cupen
Odds: 1.85
Speltips: Panionios + 19.5
Spela på Speltips Panathinaikos - Panionios
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på Panionios + 19.5
Basketliren fortsätter att gå bra och idag ska det fortsätta med ett spel hämtat från den grekiska cupen!

Det har blivit dags för kvartsfinaler i den grekiska cupen och dagens match utspelar sig mellan Panathinaikos som gästas av Panionios. Givetvis ska Panathinaikos gälla som klara favoriter i denna match, men man ska ändå ha i åtanke att årets Panathinaikos är lååångt ifrån mot vad det var förra säsongen och därför ger jag Panionios relativt goda chanser att hålla siffrorna nere till under en 20 poängsförlust.! Givetvis lite av en chansning, men Panionios har vid ett flertal tillfällen visat att man kan stå upp ganska bra mot just Panathinaikos och då har Panathinaikos haft ett klart mycket starkare lag än vad man har just nu!

Man har drabbats hårt av det ekonomiska läget som råder på ön och därför har man tvingats att skeppa iväg i princip alla spelare som spelade i klubben förra säsongen och där ibland samtliga nyckelspelare. Man har dessutom gjort sig av med den otroligt rutinerade coachen Obradovic som varit i klubben i 13 år (!) Ersättaren är Argiris Pedoulakis som tidigare endast coachat mindre klubbar och haft hand om de grekiska ungdomslandslagen. Precis som på tränarposten så har man även ersatt spelartruppen med klart sämre spelare än vad som lämnat klubben.

För motståndet står alltså Panionios och det är ett väldigt storvuxet lag med en snittlängd på strax över 2 meter. Man är ett stabilt mittenlag i den grekiska ligan och brukar regelbundet kvalificera sig för slutspel och förra säsongen tog man sig ända till semifinal där man dock förlorade i raka matcher mot Olympiakos. Det är alltså inget strykgäng Panathinaikos ska ta sig an här och trots att Panionios tappat Diebler, Keys & Stephenson inför denna säsong så tror jag att man ska kunna stå upp någorlunda bra mot ett helt nybyggt Panathinaikos.

Lagen möttes för lite över en vecka sedan och då vann Panathinakos med 94-69. 25 poängsmarginal alltså, jag tror att Panonios brinner av revanschlusta och faktiskt inte känner sig helt borta i denna match med tanke på omständigheterna som råder i Panathinaikos och därför finner jag klart spelvärde i + 19.5 här!

5/10 units
Spela på Panathinaikos - Panionios hos Betsson
Pikachu - 4 Oktober 2012 - 11:51
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Pikachu - 2012-10-04 15:47

Finns till +20.5 nu till samma odds!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: