Speltips

Speltips New York Yankees/Washington Nationals

Sport: Välj sport Spelstopp: 2012-10-05 23:00 Spela här

Speltips New York Yankees/Washington Nationals
Land: USA Liga: MLB
Odds: 5.75+6 Speltips: Vinnare
2012-10-05 23:00 New York Yankees/Washington Nationals Vinnare 5.75+6 Clay_Davis

Slutspelet i baseballen drar igång på lördag efter morgondagens Wild Card matcher. Bland de lag som ska spela om det tycker jag direkt att jag hittar 2 favoriter i Yankees och Nationals. Lagen är väldigt olika ska sägas. Yankees har ligans absolut bästa offense men saknar spetsen och bredden på pitching sidan. Nationals pitcher sida är antagligen seriens bästa. Kommer Yankees igång och CC Sabathia, Pettitte och Kuroda/nova pitchar bra så är det ligans bästa lag. De har även bra relief speceillt när det kommer till pinch hitters. Frågetecken i lineupen är väll annars Alex Rodriguez form och om Teixera kommer tillbaka på ett bra sätt från sin skada. Ett annat minus är att de kommer att få möta laget som vinner mellan Orioles och Rangers imorgon. Texas Rangers är ett väldigt bra lag mycket likt Yankees som i det sista åkte på att spela Wild Card game, det kommer inte bli lätt mot ett succelag som Orioles men om det vinner kommer det bli en riktigt jämn matchserie mellan Yankees-Rangers.

Washington är ju en megasucce i år och kommer möta antingen Cardinals eller Braves beroende på vilket lag som vinner morgondagens andra Wild Card game. Washingtons pitching lineup är helt otroligt bra. Gonzalez kommer att starta första matchen, efter honom slåss Zimmerman, Detviles, Jacksson och Lannan om de andra 2 starting platserna. Zimmerman kommer antagligen ta 1 dock. Inget fel på Nationals offense heller för den delen men med ett sådana pitchers är det säkert att anta att Nationals utespelare inte kommer behöva skrapa ihop lika många runs som Yankees kommer att behöva. Helt skadefria ska också sägas.

Lagen är favoriter även oddsmässigt där Yankees kan hittas till 6 på bland annat betfred men annars 5.75 på bet365 . Nationals ligger i 6.0 på bet365 . Jag spelar båda men om jag skulle välja väljer jag ändå Yankees, rullar den maskinen igång så vinner dom det här. En fördel med att spela båda är för övrigt att de inte kan mötas innan en eventuell final.

Clay_Davis - 04 Oktober, 2012, 23:01

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Lobban - 2012-10-05 21:48:35

Första gången Nats vinner pennants tom

Clay_Davis - 2012-10-05 20:06:56

Absolut.

Jag känner lite liknande över Reds och Atletics med.. Båda lagen har haft riktiga storlag under åren men det var ett tag sedan. Skulle inte förvåna mig om Giants kan skrälla mot Reds, kanske att dom har lite för dålig pitching ändå.

loffmagic - 2012-10-05 11:29:55

Det enda som talar emot Nationals är väl att det är första säsongen (under denna franchise) de har ett winning record och att det är första säsongen de tar sig till slutspel. Under tiden de hette Montreal Expo's gick de till slutspel 1981 men det är enda gången och hyfsat länge sen.
Yankees är alltid Yankees och kan mycket väl ta sig hela vägen med Cincinnati och Oakland som dark horses.