Arizona har börjat säsongen strålande med 4-0 och har ett av ligans bästa försvar hittills inpå säsongen. Man leder sack och fumble return statistiken efter 4a omgångar. MAn har även släppt till näst minst poäng av alla lag.

Inget av lagen har någon stjärna till QB, men i min värld är Kolb i Arizona bättre än Bradford i St. Louis

Kolb har i år kastat 7 TDs och bara 2 interceptions. Man har en av ligans bästa Wide Recivers i Fitzgerald, som har vaknat till liv nu. Även Andre Roberts som har visat grym form med 4TDs nu i början av säsongen.

Ryan williams som är RB har inte gjort så mycket väsen av sig, men potentialen finns där och han är god för många yards.

I helhet har man en större bredd än St louis va det gäller offense.



St Louis

Man är 2-2 i vinster/förluster i år och har gjort det helt okej. Laget har en vass WR och en RB som i min mening är det enda hotet då bredden inte finns där.

Lagets RB är osäker till spel (kommer troligtvis till start, men begränsad speltid) och

QBn Sam Bradford har kastat 4TDs och även 4INT


Båda lagens QB måste få mycket tid för att gör en bra match, då arizona har hela 16 sacks mot St louis 6 sacks så kommer Sam Bradford få det riktigt hett om öronen. Det betyder interceptions och fumbles till höger och vänster. Han har redan blivit sackad 16 gånger på dom inledande 4 matcherna, och nu möter man ligans "bästa" när det kommer till att sacka QBn.


För mig känns detta bet bra på alla sätt.

Arizona skall vara starkare i alla lagdelar, men det är defence gänget som kommer ta hem matchen.

Rak Arizona @ 1.83 inklusive övertid maxspelas!




EDITERAD 2012-10-05 00.57:36

EDITERAD 2012-10-05 01.02:56

This is the stats tab
This is the post tip