Speltips Örebro v Oskarshamn

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2012-10-05 19:00
Land: Sverige
Liga: Hockeyallsvenskan
Odds: 1,65
Speltips: 1
Spela på Speltips Örebro v Oskarshamn
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på 1
Örebro Hockey har numera ingen konkurrens vad gäller publiken här på byn.
Fotbollen har som bekant skämt ut sig å det grövsta och är redan cementerat under strecket. Damhandbollen och daminnebandyn, vars båda gäng lirade i elitserien i fjol - deras verksamheter har lagts ned.
Handbollen har flyttat tillbaka till Lindesberg där man inte ens kan vinna i allavenskan.
Basketen startar idag. Eco Örebro representerar stan i landets högsta serie. Hade spelat i division åtta om inte ligan vore stängd.
Bandyn? Det är ingen som vet något om den, för hallen är fortfarande så kall att ingen människa än vågat komma tillbaka efter det första besöket.
Så, kvar finns hockeyn. Som spelar hemma idag mot Oskarshamn. Räkna med en välfylld hall på fredagshumör som kommer att bära fram hemmalaget till nya stordåd.

I tennissammanhang så skulle man kunna påstå att Örebro har gjort ett blankt set på stackars Oskarshamn. Att slakta Oskarshamn är alltid kul. Håkan Juholt har under en längre tid gjort sig skyldig till stölder modell värre av detta land.
Och jag kan tycka att det är jävligt stort att Örebro Hockey går i bräschen för att straffa Håkan Juholt på bästa sätt - och det genom att förnedra fifflarens hockeylag det grövsta varje gång smålandsbönderna gästar Pennybridge Village.
Om straffet är nog vid sex raka segrar? Nej, det hoppas jag sannerligen inte.

En snygg seger senast borta mot Anze Kopitar. 5-3. Ett försvarsspel i andra perioden som gänget med Brännvin Special-flaskorna bredvid fontänen på Stortorget hade gjort bättre. Annars en väldigt bra genomförd match.
Då saknades dessutom en del folk. Inga nya avbräck nu. Men istället återkommer Kalle Olsson, och glädjande Anders Eriksson, som gör sin första match efter trasslig skada. Kul. Och en klar förstärkning.
För Oskarshamns del så får man klara sig utan Juha Uotila som ådrog sig ett matchstraff senast.

En fredag inför en kokande fyllehall. Sju raka segrar i bagaget. Sex hemma mot Oskarshamn.
Jag har ju väldigt, väldigt svårt att se hur Håkan Juholt ska få fira ikväll. Den där buteljen av märket Rosita han tryckte ned på ett tjuvaktigt sätt i ryggsäcken redan i tisdags, den får nog stå på kylning ett tag till ...
Spela på Örebro v Oskarshamn hos Nordicbet
holms - 5 Oktober 2012 - 10:13
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Starvin_boy - 2012-10-05 18:10

varken eller men vissa har blivit besatta av att klandra sossarna för allt som sker även, när de är avsatta och i opposition...

Boniek - 2012-10-05 17:49

Den där Håkan Juholt, är han back eller forward?

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: