Speltips

Speltips Swansea-Reading

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-10-06 16:00 Spela här

Speltips Swansea-Reading
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.00 Speltips: 1
2012-10-06 16:00 Swansea-Reading 1 2.00 RalleArvid

Arsenal satt ju till slut om än något sent för mina och alla mina ryggares nervers bästa. Nu slänger jag upp ännu en rek i PL full av förväntan om framgång innan jag redan nu, 36 timmar innan börjar ladda inför årets största match på Upton Park hittills. Behöver jag säga att jag inte håller lika mycket på Arsenal i detta möte som jag gjorde tidigare i veckan?

Jag fortsätter att reka emot Reading. Förra omgången knep de visserligen en pinne mot Newcastle men det var på hemmaplan och jag är ännu ej förvissad om att Reading har den kapacitet som krävs för att klara sig kvar i Premier League denna säsong.

Nu väntar en bortamatch mot Swansea, ett lag som jag anser passar Readings spelstil, framförallt i de defensiva leden oerhört illa. När Swansea spelar på hemmaplan går det undan, man spelar en attraktiv fotboll och publiken i Wales är alltid ett oerhört stöd för Svanarna.

Förutom ligacup-segern mot QPR senast har Reading 6 raka på bortaplan utan vinst. Swansea fick visserligen stryk senast med hela 3-0 mot Everton och något sådant vågar man inte utsätta hemmapubliken för igen. I övrigt är Swansea imponerande hemma både denna säsong och traditionellt sett. Innan debaclet mot Everton hade Swansea 6 raka utan nederlag och det efter att bland annat slagit Liverpool och våldtagit West Ham.

Det kan verka som att jag har hittat något magisk samband här men jag antar att det bara är slump att även nästa statistiska aspekt jag lyfter fram handlar om en svit som innehåller 6 raka. Också denna är i Swnaseas favör då det ligger till så att Swansea inte har förlorat mot Reading i 6 raka matcher. Varken hemma eller borta har Reading kunna plocka tre pinnar av Swansea. Swansea har dessutom 3 raka segrar mot Reading, senast med hela 4-2 på Readings hemmaplan.

Senaste mötena lagen emellan:

Reading – Swansea 2-4
Swansea – Reading 1-0
Reading – Swansea 0-1
Reading - Swansea 1-1
Swansea – Reading 0-0
Swansea – Reading 2-0

Hemmaseger i detta möte spelas och det görs det till 2.00x på Ladbrokes .

Lycka till lads och följ mig på twitter vettja: @RalleArvid

RalleArvid - 05 Oktober, 2012, 12:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
w94 - 2012-10-06 15:58:18

Ryggar den här, nu jobbar vi!

swePutte - 2012-10-05 22:48:55

Ryggar!