Speltips

Speltips Plats Hagmyren lopp 11

Sport: Trav Spelstopp: 2012-10-06 15:30 Spela här

Speltips Plats Hagmyren lopp 11
Land: Sverige Liga: V75
Odds: 2.50 Speltips: Fredrik Laday
2012-10-06 15:30 Plats Hagmyren lopp 11 Fredrik Laday 2.50 mr_england

bet365 erbjuder vinnare/platsspel, h2h och trippel h2h på alla V75-lopp.

Nr 7 Fredrik Laday i V75-7 (Lopp 11 Hagmyren lördag) har blivit extremt bortglömd av V75-spelarna. I skrivande stund är han endast streckad på 8% av V75-kupongerna vilket är helt fel. Jag utgår från att han kommer bli mer spelad under lördagen. Spelbolagen är lite bättre pålästa men vi erbjuds ändå riktigt intressanta odds på vinnare/platsspelet.

Jag antar att anledningen till att Fredrik Laday är så lite spelad är Svensson-spelarna bara tittar på resultatraden och ignorerar vilket motstånd han varit ute mot. Lite som att tro att det är bättre att vinna mot Celta Vigo än att spela oavgjort mot Barcelona…

Fredrik Laday är en riktigt bra häst som mött tufft motstånd under hela sin karriär. Han slutade bland annat fyra i Svenskt Travkriterium, det största loppet som finns för treåriga hästar, förra året. Ett lopp där hästens tränare och kusk Henrik Svensson tror att han hade kunnat vara med och göra upp om segern om han hade fått en tidigare lucka.

Efter det här loppet skadade sig Fredrik Laday och det har tagit lite tid att få honom att återigen kunna konkurrera med de bästa hästarna i sin kull. Nu är han dock riktigt på gång och har sett bättre ut för varje start på slutet. I den senaste starten spurtade han riktigt bra som trea mot stentufft motstånd. Oerhört mycket tuffare hästar än vad han möter i det här loppet. Fredrik Laday besegrade då topphästar som Disco A.E. och Going For Gold Zaz. Hästar som hade varit jättefavoriter att vinna det här loppet om de hade varit med.

Motståndet den här gången är enklare än senast trots att det handlar om V75. Stormysky som är klar favorit att vinna loppet är en ok häst som är startsnabb men ibland viker ner sig då det inte handlar om kort distans. Det är dessutom möjligt att Stormysky blir utsvarad i kampen om ledningen av Across The Bridge och då känns han väldigt sårbar. Bakom dessa är Good Speed en bra häst men i övrigt känns det väldigt tunt. Två hästar är dessutom strukna så endast 10 hästar kommer till start.

Jag tror att Fredrik Laday har vinstchans i det här loppet trots att han inte tillhör förhandsfavoriterna. Anledningen till att jag väljer att spela plats i stället för vinnare är att han har ett ganska dåligt utgångsläge med spår 7. Han kommer hamna bland de sista och även om det bara är 10 hästar med i loppet kan det blir svårt att hinna fram om favoriten får bestämma i lågt tempo i ledningen. Fredrik Laday spurtar dock alltid bra och en plats (topp 3) tror jag att han tar även om det blir lågt tempo. Blir det högt tempo vinner han.

Spel: Fredrik Laday plats (topp 3) i lopp 11 på Hagmyren – odds 2.50 bet365

/Mr_England
EDITERAD 2012-10-06 16.49:48

mr_england - 06 Oktober, 2012, 16:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Luvan14 - 2012-10-06 08:56:05

Ruggigt intr på V7 till 7%, tyvärr nu uppe i 11 och kommer bli ett av dagens skrik, lär landa på 17-18.

mr_england - 2012-10-06 01:43:33

Därför jag rekar plats i stället för vinnare. Tror dock han klarar en plats oavsett hur det blir kört. Stormysky är väldigt upp och ner och det känns som han är bäst på kort distans nuförtiden.

Nickenils - 2012-10-06 00:37:20

Trevligt med travrekar!

Across The Bridge tar med största sannolikhet ledningen och släpper med största sannolikhet till Stormysky. Antingen får Adielsson köra 16 första varvet vilket missgynnar din rek otrolig eller så kommer Punkari köra fram i dödens och hålla tempo...

Sitter just nu och funderar hur allt kommer bli upplagt... Lutar åt spik på Stormysky då han såg fin ut senast med Jänkarvagn och antagligen får bestämma i ledningen...