1,53 på ett överspel, kan det verkligen vara intressant?
Klart det kan. Vill minnas att jag hade ett förra veckan till exakt samma odds, då mellan Trollhättan och Gauthiod. Minns inte riktigt exakt idag vad matchen slutade, mer än att polletterna trillade in på kontot.
Idag kan det vara intressant med 1,53 igen.
Värmdö gästas av seriens kanske sämsta lag just nu, Karlskoga. Värmlänningarna ligger väldigt pyrt till i botten, och bör helst vinna här. Vilket jag tror att man får svårt att göra. Just för sin uselhet.
Idag känns det i alla fall som att man får en god chans till att göra mål. Men samtidigt är risken överhängande för att det smäller i andra änden också.
För att citera Värmdös hemsida inför matchen:

"Truppen ser mycket stark ut offensivt. Starkare än så kan vi inte ställa upp. Buba ser riktigt het ut, han har aldrig varit bättre. Detsamma gäller Lezlie och Nico känner inte av skadan längre"

...om man fortsätter att läsa längre ned:

"Problemen har vi i de bakre regionerna. Rasian har varit sjuk hela veckan och kan inte vara med. Erik har problem med fötterna. Tor har haft känningar han med. Jovan har varit skadad i två veckor men ska kunna spela"

Det är alltså så att man är toppat framåt. Men ihåligt bakåt, om jag förstår svenskan rätt.
Och då gästas man av ett KB Karlskoga som behöver poäng, och vars filosofi kan beskrivas rätt bra med dessa siffror denna säsong:
Över 2,5 mål: 17 ggr (85%)
Under 2,5 mål 3 ggr (15%)

1,53, jag vill nästan påstå att det är dagens bästa spel.

This is the stats tab
This is the post tip