Speltips

Speltips Asplöven v Södertälje

Sport: Ishockey Spelstopp: 2012-10-06 16:00 Spela här

Speltips Asplöven v Södertälje
Land: Sverige Liga: Hockeyallsvenskan
Odds: 2,50 Speltips: 1
2012-10-06 16:00 Asplöven v Södertälje 1 2,50 holms

Det är inte kul att åka till Haparanda och spela hockey, det ska vi alla ha förbannat klart för oss. Hallen är kanske den minst gästvänliga i världen och inte ens byggnadsingenjören som ligger bakom ladan kan med förtjusning se tillbaka på vad han gjort. Lite som vad Frank Riberys mamma tänkte när hon fick se sin son för första gången.
-GAAAAAAHHH!!!! It's alive!

Lever gör hur som hallen å det grövsta. Hela byggden lever upp med sitt hockeylag och är med och gör sitt yttersta för att få motståndarna att tycka att besöket vid världens mörkaste ände är precis så satans tråkigt som man i sina värsta mardrömmar kunde gestalta sig.

Asplöven har nu två raka förluster, hemma mot Almtuna och borta mot Troja. Att förlora borta mot Troja är inget alls att skämmas för, vilket dock hemmaförlusten mot Almtuna är.
Men Asplöven har haft marginaler emot i bägge matcherna och borde, faktiskt, mycker väl kunna löst sex poäng där.
Viktig detalj senast. Conny Strömberg 1+1. Satt själv och följde matchen på någon trött smålandssajt, och snubben som rapporterade direkt skrev så här efter Connys assist:

"Asplöven gör 2-3 direkt i tredje perioden. Vyacheslav Trukhuno på ett friläge efter en FENOMENAL passning av Conny Strömberg"

Känns som om han börjar bli varm i kläderna där uppe nu. Och då blir han guld värd för Asplöven.

Södertälje gästar. Fortsatt utan Carl Hagelin. Debut gör dock en annan herre vid namn Matt Read. Men han lär ju mest skrinna omrking och undra vart fan har kommit.

Hemma ska Asplöven vara knapp favorit hemma mot SSK. Inte så som decimalerna är placerade nu.

holms - 06 Oktober, 2012, 00:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
holms - 2012-10-06 08:07:39

"Pubkåtan" HAHA! Vad jag älskar det namnet.
Ja, jag pratade med Conny igår och han sa att Niniima hade varit på träningen i veckan. Kul. Bra förstärkning.
Jag bara måste upp och se en match där i vinter. Verkar vara en upplevelse utan dess like.

bämbäm - 2012-10-06 02:09:01

Holms, gillat sättet du hyllar löven på :)
Är själv Hpda bo och såg senaste matchen live när Almtuna var på besök.Löven ledde med 1-0 efter första perioden MEN hade dom tagit vara på chanserna lite bättre så hade det kunnat vara 6-7 mål mot 0.- Spel mot ett mål .Hela perioden såg ut som ett powerplay.Andra perioden började likadant men sen fick Almtuna en reducering, ett riktigt skitmål. Efter de låste sig ahcs spel som i många andra matcher. Dom börjar riktigt bra men sen händer de något.Matchen mot Troja senast inget undantag enligt källor, dom dominerar men gör inte mål.
MEN jag tror och hoppas att det blir kross imorgon. Våran ishall "Kuben" kommer att vara smockfull, Puben och PubKåtan öppnar 14.00 (2 timmar innan match) och det kommer att vara ett jävla drag. 1an spelas med full insats..Janne Niniima gick på is idag men kommer inte delta förrän nästa vecka.