Speltips

Speltips Club Brügge - Genk

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-10-07 18:00 Spela här

Speltips Club Brügge - Genk
Land: Belgien Liga: Jupiler Pro League
Odds: 1.80 Speltips: Ö5 Hörnor i 1a Halvlek
2012-10-07 18:00 Club Brügge - Genk Ö5 Hörnor i 1a Halvlek 1.80 jbf

Club Brügge vs Genk. En toppmatch i Belgiska Juplier Pro League.

Club Brügge som gått som tåget i ligan, framförallt på hemmaplan kommer sätta högsta fart direkt i denna match mot ett Genk som är 1 utav 3 lag i ligan som ännu inte förlorat, vilket leder oss in på mitt spel i matchen, nämligen Ö5 Hörnor (asian) i 1a halvlek!

Anledningen till att jag väljer 1a halvlek är att jag tror mycket mer på det, skulle nu Club Brügge göra 1,2,3-0 innan halvtidspausen så kan deras offensiv lugna ner sig och hörnorna i hela matchen likaså, därav spelet på Ö5 Hörnor i 1a halvlek.

Jag tror ju som sagt att framförallt Club Brügge kommer anfalla direkt från start, men Genk kommer sälja sig dyrt ska ni veta. Båda lagen kommer få sina chanser, vilket lag kommer förvalta dom bäst? Inget lag hoppas jag på för så länge Genk lyckas hålla 0-0, desto snabbare kommer hörnorna gå in vill jag lova.

Club Brügge är ett utav de bästa hörnlagen i Europa som jag ser det, har man lirat hörnor på Club Brügge inför en match så får man allt som oftast vinst på det. Har själv erfarit det ett antal gånger, speciellt när dom spelat på hemmaplan. Nu har jag dock inte dokumenterat exakt hur många hörnor det blivit i alla Club Brügges matcher, men lyckades dock hitta 2 av dom 5 senaste matcherna som innehöll 13 respektive 16 hörnor totalt sett. Den matchen med 16 hörnor så hade Club Brügge hemmaplan, den andra var bortaplan. Och Genk hade 8 hörnor totalt i sin match senast borta mot Basel. Genk är dock inte lika bra som Club Brügge på hörnor, men jag tror ju detta spel BARA GÅR IN!

Har dock ingen koll på skador/avstängningar så att ni vet, känns dock inte helt viktigt för mig då hemmalaget ändå brukar producera hörnor.

Formen på dessa lag i ligan än så länge är:
1. Club Brügge: 6-3-0...24-11, 21 poäng.
3. Genk: 4-5-0...16-11, 17 poäng.

Vill ni ha lite ytterligare tips så kan ni hålla koll på hörnorna i Belgiska Jupiler Pro League. för allt som oftast så brukar det bli väldigt mycket hörnor i den ligan.


Jag spelar 8/10 Units på Ö5 Hörnor (asian) mellan Club Brügge-Genk till oddset 1.80 @ bet365

Lycka till ifall ni väljer att rygga!
Twitter @jagbaraforlorar

jbf - 06 Oktober, 2012, 13:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!