Speltips

Speltips Pescara - Lazio

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-10-07 15:00 Spela här

Speltips Pescara - Lazio
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 2.00 Speltips: 2
2012-10-07 15:00 Pescara - Lazio 2 2.00 jbf

Klockan 15.00 på Stadio Adriatico smäller det mellan Pescara-Lazio.
Enligt vissa Pescara-fans är Lazio en av deras största rivaler medan andra inte alls har den åsikten, hur som helst så är det en match som kommer vinnas av bortalaget Lazio enligt min mening.

Mitt spel är alltså Lazio att vinna matchen @ 2.00 (bet365 )

Och anledning till att jag tror just Lazio vinner är den att Pescara saknar 4 viktiga startspelare i form av Cosic och Modesto som är skadade men även Zanon och Weiss som båda är avstängda. Defensivt sätt så är dom 3 förstnämnda stora avbräck, och offensivt sätt så är Weiss ett avbräck. Även Quintero som varit bra offensivt har varit ett frågetecken, men vad det verkar så har han fått klartecken på träningen igår och kan förmodligen starta. Dock inte helt optimalt att vara spelklar någon dag innan match sådär.

Sedan tidigare har Pescara Crescenzi och Savelloni skadade. Dock inte spelat någon match ännu, men Crescenzi kunde absolut ha spelat någon/några matcher ifall han skulle varit frisk.

Men Pescara har ju vunnit 2 raka matcher säger ni. Jo det har dom, och det var en viss Weiss som med sina avgörande mål (som han dessutom leder den interna skytteligan med) gjorde så Pescara vann dessa. 1-0 hemma mot Palermo och sedan 1-2 borta mot Cagliari. Annars har dom förlorat 3 matcher och kryssat i 1 match.

Pescara är inte samma lag som ifjol vilket borde nämnas ifall det är någon som trodde det.
man har framförallt inte Zeman som tränare, iochförsig inget avbräck säger ni då. Men det tål ju att diskuteras. Men man har även blivit av med spelare som Ciro Immobile, Lorenzo Insigne och framförallt Marco Verratti. Alla tillsammans var enormt bra för Pescara i Serie B förra säsongen.

Lazio då? Jo man har efter 2 torskar, mot Genoa hemma med 0-1 som man dominerade totalt och sedan 3-0-förlusten borta mot Napoli som i sig inte är nån stor grej, tagit 2 vinster. Hemma mot Siena med 2-1 och sedan hemma mot Maribor i Europa League med 1-0. I båda matcherna har en viss Ederson (kom från Lyon) vaknat till liv med två riktigt bra insatser och även 1 mål vardera match.

Firma Ederson-Hernanes-Candreva var riktigt bra mot Maribor senast, och kanske får dom förtroende igen, vore onekligen intressant iallafall. Dock är tyvärr Ederson inte uttagen i truppen pga muskelskada i sista stund, synd!
Lazio har förövrigt inga allvarliga avbräck inför denna match, men dom som är borta pga skador är Brocchi, Diakite och Radu.

Viktigt att säga att Lazio ska möta både Milan och Fiorentina kommande veckor så jag tror absolut att man vill ha med sig 3 poäng från denna match, man ser alltså denna match som väldigt viktig för framtiden.

Troliga startelvor kan vara följande:
Pescara (4-3-2-1):
Perin
Balzano-Terlizzi-Capuano-Bocchetti
Cascione-Colucci-Nielsen
Quintero-Caprari
Vukusic

Lazio (4-2-3-1):
Marchetti
Konko-Biava-Dias-Cavanda
Gonzalez-Ledesma
Candreva-Hernanes-Mauri
Klose

Jag spelar 8/10 Units på Lazio att vinna matchen till oddset 2.00 hos bet365 !
Spelar även ett sidospel med 6/10 Units på Ö5 Hörnor (asian) i 1a halvlek @ 2.00!

Lycka till ifall ni ryggar!

jbf - 06 Oktober, 2012, 17:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!