Speltips

Speltips Falcons @Redskins

Sport: Välj sport Spelstopp: 2012-10-07 19:00 Spela här

Speltips Falcons @Redskins
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1.8 Speltips: Falcons -2.5
2012-10-07 19:00 Falcons @Redskins Falcons -2.5 1.8 ATLaggeah

Vill börja med att be om ursäkt förr förra helgens rek. Falcons -6.5 satt inte då falcons "endast" vann med 30-28. Detta var Falcons sämsta match i år och trots detta kunde Matty Ice verkligen påvisa sitt smeknamn genom att vinna matchen med ett Field Goal av Matt Bryant efter att ha börjat på egen 1 yard linje med 57 sekunder kvar. Dock står jag fast vid att 1.8 på detta spel innan matchstart var helt jävla fantastiskt bra. Helt sjukt egentligen vad spelvärde det fanns med det är som man säger, matchen ska spelas också!

Nåväl, imorgon är det faktiskt Falcons som jag spelar tyngst på igen. Falcons -2.5 ger i nuläget 1.8 och det måste ses som riktigt bra.

Atlanta Falcons vet vi är ett fantastiskt fotbollslag. 4 raka segrar och trots en dålig insats förra veckan så kunde de gå segrande ur matchen. Offensiven går från klarhet till klarhet och mot Washington ska det funka som vanligt. Offensiven snittar 31 poäng vilket är väldigt bra. Försvaret har spelat helt okej och snittar att släppa endast 19 poäng. alltså så snittar Atlanta Falcons att vinna sina matcher med 12 poäng. På bortaplan i år har dom gjort hela 67 poäng på 2 matchen och bara släppt in 27. Fantastisk statistik om vi kollar men då ska tilläggas att 40 poäng för och 24 emot kom i debuten mot svaga Kansas City Chiefs som dock har kommit igång nu. Däremot så blev det en 27-3 seger mot otroligt starta San Diego Chargers och detta var en fantastisk värdemätare i vecka 3. Mycket i Atlanta Falcons offensiv handlar om Matt Ryan och hans vapen. Matty Ice är enligt många experter favorit till MVP (mest värdefulla spelare) priset och experterna är nästan enliga om att han imponerat mest av alla Quarterbacks i ligan än så länge. Hans vapen är Roddy White, Julio Jones och Tony Gonzalez framförallt som alla 3 är fantsastiska spelare och många håller med mig när jag säger att Falcons har bästa kombinationen QB-Recivers i ligan. Då har man ändå snubbar som Harry Douglas och Jacquizz Rodgers som också fångar en och annan boll och får någonting att hända efter kontakt.

Washington Redskins har 2 vinser och 2 förluster på sina 4 första matcher. Deras offensiv är inte heller så pjåkig då dom snittar 30.8 poäng per match. Dock så snittar dom att släppta in 30.8 poäng också så det säger egentligen inte så mycket. Buccaneers, Bengals, Saints och Rams är lagen dom har mött och jag skulle bli OTROLIGT förvånad om någon av dessa lag gick till slutspel. Dessa lag är mycket sämre än de lag som Atlanta Falcons har mött. Broncos, Chargers, Panthers och Chiefs är betydligt bättre och där skulle jag väl tro på att 2 av lagen går till slutspel. På hemmaplan har redskins vunnit med 40-32 mot Saints och förlorat mot Bengals med 38-31, Dessa två lag skulle Falcons besegra relativt enkelt i mina ögon. RGIII är rookie i Washington Redskins och Heismann vinnaren har imponerat på många men han har både blandat och gett. En grej som dock styrker falcons vinstchanser enormt är att Redskins redan fantastisk dåliga passförsvar har drabbats av skador på både Brandon Meriweather och Cedric Griffin som är startande defensiva backar (DBs). DeAngelo Hall som också är DB kommer nog spela, men han har varit sjuk i veckan så han kommer nog inte upp i sin normala nivå. I mina ögon så ska Matty Ice bara förstöra redskins försvar och folk kanske seriöst börjar kalla honom Matty Brutal efter morgondagens insats.

Falcons har vunnit de två senaste inbördes möten med 31-17 (2009) och 24-14 (2006)


4 av 5 units spelas på Atlanta Falcons -2.5 till 1.8
Den modige kan spela Falcons -6.5 till 2.4. Detta ska nog också sitta.
Ett annat intressant spel är Falcons över 27.5 poäng som finns till 1.83 på bet365 .

Lycka till och nu jävlar vinner vi pengar !

Twitter @ATLaggeah
http://www.spreadsheet.se/nflkungen

ATLaggeah - 06 Oktober, 2012, 20:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!