Speltips

Speltips Karlskrona v Mora

Sport: Ishockey Spelstopp: 2012-10-07 16:00 Spela här

Speltips Karlskrona v Mora
Land: Sverige Liga: Hockeyallsvenskan
Odds: 2,05 Speltips: 2
2012-10-07 16:00 Karlskrona v Mora 2 2,05 holms

Tanken har hela tiden varit: Erbjuds dubbla degen på Mora i helgen, då trycker vi till. Och, ja, det är väl dumt att ändra ett sådant tänk nu.

Visst, jag har full respekt för Karlskrona när det ska spelas hockey på hemmais, det har jag verkligen. Alltid ett skönt drag och spelare som går ut och ger järnet. Men det räcker som bekant inte alltid i den här branschen.

Man valde att inför säsongen att i stort sätt bygga vidare på den trupp som tog laget upp i allsvenskan. Jag hyllade den filosofin i mitt inför-tips, men skrev samtidigt att det förmodligen inte skulle räcka ändå, och placerade laget näst sist i tipset.
Nu ligger man sist, och ledningen börjar inse att laget faktiskt inte räcker till, och därför har man värvat in Kent McDonell och Hannes Hyvänen. Till kvällens match är det dock bara den förstnämnde som är spelklar.
Kanske, kanske kommer att bli bra/bättre på sikt, men knappast nu direkt.
Det här säger hur som helst väldigt mycket om statusen på Karlskrona för dagen.

Idag gästas man av Mora. Ett Mora som har fått skral poängutdelning så här långt med tanke på hur man faktiskt har spelat.
Att Mora ligger efter ett lag som t.ex Tingsryd i tabellen speglar såklart inte styrkeförhållandena dom två lagen emellan, för att göra en jämförelse.
Att dalmasarna ligger så långt ned i tabellen kan också berättas att man haft en väldigt, väldigt trasslig inledning på serien, med en hel del svåra nötter att knäcka.
Framöver blir det lite enklare, med start idag.

Tror dessutom att bortaplan gynnar Mora nu. Ingen hemmapublik som kräver att du ska dansa omkring i motståndarnas zon matchen igenom. Nu kan de ligga och vänta tills Karlskrona går bort sig i sin iver att blidka sin egen hemmapublik. Och det gör Karlskrona väldigt ofta, ska sägas. Alltså går bort sig.

På förhand så känns det här som en perfekt uppgift för Anze Kopitar och hans hantlangare.

holms - 07 Oktober, 2012, 09:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Wendel Clark - 2012-10-07 13:52:42

2,05? Har stått i 2.00 ända sedan bet365 släppte det.......#kryddning