Speltips

Speltips Adler Mannheim - DEG Metro Stars

Sport: Ishockey Spelstopp: 2012-10-07 14:30 Spela här

Speltips Adler Mannheim - DEG Metro Stars
Land: Tyskland Liga: DEL
Odds: 1.88 Speltips: 1 (-1.5)
2012-10-07 14:30 Adler Mannheim - DEG Metro Stars 1 (-1.5) 1.88 pierre636

Hej!

Det gick ju bra igår också och idag har jag funnit några matcher av intresse. Den första presenterar jag här nedan och sedan dyker det eventuellt upp något senare också.

Adler Mannheim har öppnat årets säsong på ett lysande sätt med sex segrar på åtta matcher. På hemmaplan har man gjort rent hus och plockat tre poäng i samtliga fyra matcher. Segrarna har också kommit efter väldigt övertygande spel vilket inte minst följande resultat säger: 6-1 mot regerande mästarna Eisbären Berlin, 6-2 mot Straubing, 5-0 mot Iserlohn och 3-2 mot Nürnberg. Truppen är sedan tidigare en av Tysklands starkaste och nu har man dessutom stärkt upp med NHL-stjärnan Dennis Seidenberg från Boston. Utöver att man har oerhörd bredd och spets både bland backar och forwards har man också ligans bästa målvakt i Dennis Endras. Den tyska landslagsmålvakten har dominerat i flera VM-turneringar och har också gjort detsamma under säsongsinledningen.

DEG Metro Stars, eller Düsseldorf som de också heter, är jumbo i tyska ligan efter åtta omgångar. Man har inte plockat en enda seger efter ordinarie tid och har också en bedrövligt svag trupp. Man har inte förstärkt med några NHL-spelare och har sedan tidigare oerhörda problem med sitt spel, färmst defensivt. Nu har man också fått två av sina främsta forwards i Tino Boos och Michael Catenacci skadade och utan dem ska man normalt sett vara chanslösa mot Mannheim.

Jag tycker handikappoddset bör ligga runt 1,50 och till 1,88 hos Pinnacle går jag därför in relativt hårt. Finns säkerligen att hitta handikappodds hos andra bolag också och för den mer försiktige bör raka ettan till 1,50 vara riktigt säker.

pierre636 - 07 Oktober, 2012, 13:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Ramtin - 2012-10-07 14:19:10

Pierre636: Jag har gått in på säker etta, spelat några tusen och jag känner ej lagen men ditt rek lät seriöst så jag har ryggat. Är nervös nu, hoppas dom gör några tidiga mål bara i början Mannheim.