Speltips

Speltips Livorno - Spezia

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-10-08 20:45 Spela här

Speltips Livorno - Spezia
Land: Italien Liga: Serie B
Odds: 2.10 Speltips: Livorno Ö1.5 Mål
2012-10-08 20:45 Livorno - Spezia Livorno Ö1.5 Mål 2.10 jbf

Livorno möter Spezia hemma på Armando Picchi och det väntas storpublik till detta hatmöte. Spezia kommer trolige ha över 1500 fans med sig till matchen och troligen blir det även rekordpublik. Det kommer bli en alldeles magisk match tror jag.

Mitt spel i denna match är Livorno Ö1.5, har ni hört det förr eller? Jo 2 gånger tidigare har jag rekat exakt samma spel när Livorno spelat hemma på Armando Picchi och båda gångerna har det gått in. Så varför inte fortsätta på den inslagna vägen dessutom för det fortfarande höga oddset(!). Jag satte dessutom båda min rekar igår, Ö5 hörnor i 1a halvlek mellan Club Brügge-Genk och sedan Lazio-vinst borta mot Pescara. Så hoppas jag fortsätter bygga en vinst-streak nu, känns väldigt bra i och med detta spel iallafall.

Livorno kommer med med all sannolik ställa upp med en stark elva, framförallt offensivt där man som sagt har Serie Bs farligaste trio där fram i form av Paulinho, Dionisi och Siligardi. Jag blir upprymd bara jag skriver upp deras namn samtidigt, herregud vilken offensiv!

Lägg därtill Emersons vassa frisparkar som ett offensivt vapen. Att Livorno inte ska göra minst 2 mål hemma på ett kokande Armando Picchi ser jag som höst osannolikt, jag tror att resultatet blir något åt 2,3-1,2 hållet, alltså målrikt.

För Spezia har vassa offensiva hot dom också ska ni veta, bl a så har dom Antenucci som var med och spelade upp Torino till Serie A. Dom har även Sansovini som harm ånga säsonger i Serie B bakom sig och Pichlmann som förra säsongen spelare i Hellas Verona. Men framförallt så har dom en spelare som ni kanske känner igen mest och det är Stefano Okaka, som är tillbaka efter avstängning på sitt röda kort han ådrog sig borta mot Novara när dom förlorade med 1-0. Har man dessa 4 offensiva kvalitéer så kan det absolut hända saker framåt, vilket gör att jag tror att Livorno måste göra minst 2 mål för att vinna matchen vilket man såklart satsar på.

Att få vinna denna hatmatch, hemma på Armando Picchi mot en storsatsande klubb. Och dessutom ta chansen att haka på i toppen på allvar tror jag nog hela Livorno är taggade att göra.

Livorno har gjort mest mål i hela Serie B, nämligen 16 st. Och man har dessutom 1 match mindre spelade än alla (förutom Spezia då såklart). Och man ligger på en 2a plats i ligan med 6 poäng bakom serieledan Sassuolo och man bör nästa täppa till det där eftersom man vill nog inte att Sassuolo går iväg ensam i täten.

Det ska dock sägas att senast hemma mot Cittadella så var man inte alls bra, det var Cittadella som var det bättre laget, men man lyckades pga sin underbara offensiv ändå göra 2 mål, matchen slutade då 2-2. När man tänker tillbaka mer på den så tror jag att man nu vill visa hur bra man egentligen är, dessutom på hemmaplan. Och man tog ju dessutom en skön 1-2-vinst borta mot Crotone senast när magikern Luca Siligardi elegant placerade in 1-2 målet i klykan i slutet av matchen. Vilken vänsterdoja den mannen har alltså, satan!

Troliga startelvor ikväll är:
Livorno (4-3-3):
Mazzoni
Ceccherini-Bernardini-Emerson-Gemiti
Luci-Gentsoglou-Belingheri
Siligardi-Paulinho-Dionisi

Spezia (4-3-3):
Iacobucci
Schiavi-Piccini-Garofalo-Benedetti
Lollo-Bovo-Di Gennaro
Antenucci-Okaka-Sansovini


Jag spelar 8/10 Units på Livorno Ö1.5 Mål till det fina oddset 2.10 hos bet365

Lycka till ifall ni ryggar!
Twitter @jagbaraforlorar

jbf - 08 Oktober, 2012, 11:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
makann - 2012-10-08 13:31:14

Hoppar på!