En rek kan byggas på många ting. Statistik och kunskap om lagen är väl dom starkaste faktorerna. Den här reken kommer jag bygga på en känsla jag har. Kanske inte det mest starka argumentet, då Du som läser det här inte känner mig. jag kör ändå.
Spelvärdet på Hà¸nefoss idag är alltför bra för det. 5,75 på bortaseger måste testas.

Brann är av tradition ett mycket starkt hemmalag. 2 hemmaförluster i år. Två stycken 1-2 mot Strà¸msgodset och Vålerenga. 9-1-2 är hemmafacit.

Brann Ligger på övre halvan av tabellen och har hamnat i ett läge där europaplats inte längre går att nå och har för många poäng för att bli inblandade i bottenstriden. Semifinalförlusten i Norska Cupen sved hårt mot Div 1-laget Hödd och kritiken från fansen var massiv. Det är med andra ord lite oroligt i Brann just nu. Många fans vill se stadens egna produkter lira nu och det verkar som om det kommer även den viljan från styrelsehåll...

Hà¸nefoss däremot har gjort det över förväntan i år. 31 inspelade poäng och är ett lag som spelar efter sina resurser(likt Gefle). Hönefoss har just nu 7 poäng ner till kvalplats och en trepoängare ikväll skulle vara mums-mums för den klubben.

Kör en liten en peng eller läs på lite själva och hitta en egen känsla.
Jag kliver in med 2K. Jag har sett Brann live 7 gånger i år och bara segrar har det blivit då. Ikväll ska jag inte gå...

This is the stats tab
This is the post tip