Speltips

Speltips Djurgården v Örebro

Sport: Ishockey Spelstopp: 2012-10-10 19:00 Spela här

Speltips Djurgården v Örebro
Land: Sverige Liga: Hockeyallsvenskan
Odds: 1,90 Speltips: Över 5,5 mål
2012-10-10 19:00 Djurgården v Örebro Över 5,5 mål 1,90 holms

Om vi blickar tillbaka på Örebros fem senaste matcher så kan vi lugnt konstatera att det svänger om laget.
2-4
5-3
4-2
7-2
5-5
Målglada tillställningar överlag, och faktiskt inte speciellt egendomligt. Man sitter inne på en forwardsuppsättning av sällan skådat slag vad gäller allsvenska mått mätt. Men man har också en målvaktsduo du inte håller i handen så fort det börjar blåsa det minsta.
Visst, Tim Sandberg kan spika igen, höll Sundsvall själv kvar i Allsvenskan en säsong. Men om Örebro Hockey fortsätter på sitt inslagna spår vad gäller att låta sina keeprar står två matcher/vila två matcher, ja då kommer den här matchen mot Djurgården vaktas av ett stycke Stefan Riderwall.
Han sägs vara som allra bäst efter jul. Ska tydligen jobba med en ny teknik. Vilket vi får hoppas stämmer, för skulle han vara i sin esse idag, då ligger Örebro väldigt illa till.

Till dagens match saknar Örebro tre riktigt viktiga kuggar defensivt i Johan Adolfsson, Emil Kåberg och den resliga backen Johan Motin.
De två förstnämnda fungerar vanligtvis alldeles utmärkt som rollspelare och är mästare på det som ska göras. Utan finess. Tunga pjäser att ersätta.

Avbräcken tillsammans med målvakten gör att Djurgården kommer att få ett större offensivt utrymme än annars. Vilket ABSOLUT inte behövs just nu, med Örebro-ögon, då ett stycke Gabriel Landeskog debuterar för Järnkaminerna.

Om det räcker för att slå Örebro? Det är jag absolut inte alls säker på. Däremot att vi kan få se en klart rolig match med en hel del chanser åt bägge håll ...

holms - 09 Oktober, 2012, 23:18

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
BajenWolves - 2012-10-10 06:09:36

Och djyyyrrkååårdsströjan?