Speltips

Speltips IFK Arboga - Kumla

Sport: Ishockey Spelstopp: 2012-10-10 19:00 Spela här

Speltips IFK Arboga - Kumla
Land: Sverige Liga: Division 1E
Odds: 2,25 Speltips: 1
2012-10-10 19:00 IFK Arboga - Kumla 1 2,25 discoermee

Tar mig an lite division 1 hockey från hemstaden.

IFK Arboga gästas av ett trögstartande Kumla som inte alls fått igång spelet såhär långt.

Idag åker Kumla till Arboga för att spela ett hett derby, det är alltid ett hatmöte mellan dessa två lag.

Arboga som haft en tunn back uppsättning har nu fått förstärkning.

Laget har som sagt haft problem på backsidan. Men nu har man gjort klart med två duktiga backar som är spelklara redan till dagens derby. Den ena utav dessa två backar är storvuxne polacken Marek Wypasek som senast kommer ifrån krislaget Ore. Han har enligt uppgifter ett otroligt hårt skott. Den andra backen som är klar är duktige letten Rolands Gritans som i somras tog lasset över för att testa lyckan i KHL, han fick dock inte plats utan valde att komma till IFK Arboga istället. Detta är två riktigt duktiga nyförvärv.

Man har även gjort klart med svenskamerikanen Simon Lechter men det återstår att se om hans papper hinner bli klara tills ikväll. Chansen finns.

Dessutom har Arboga en utav division etts vassaste första kedjeformationer.
Anton Holm, Alexander Kovalonok och Fredrik Orrsten har tillsammans gjort 44 poäng på lagets 8 första matcher. Ett helt otroligt facit.
Man har också en duktig junior i andrakedjan, det är letten Roman Semjonovs son till en utav Lettlands genom tidernas bästa centrar Alexander Semjonovs som för övrigt tränar laget. Roman har gjort 5 mål på 8 matcher och är alltid på rätt plats och trycker dit puckarna.

Man vilade också duktige förstamålvakten Victor Gunnarsson på träningen senast så han skulle komma i grym form till dagens derby. en otroligt duktig målvakt som i sina bästa stunder kan vara rena väggen.

Kumla tvingas dessutom klara sig utan forwarden Andreas Jensen som är borta idag.

Arboga är riktigt starka på hemmaplan, förutom plumpen man åkte på senast då man tappade ledningen mot Grästorp så har det sett riktigt bra ut i Sparbanken Arena.

Jag spelar den raka ettan till 2,25 och hoppas att Arbogas förstakedja fortsätter med sin galna poängproduktion, samt att den storspelande Gunnarsson spikar igen.

Rygga så jobbar vi in den tillsammans.

/ discoermee

EDITERAD 2012-10-10 17.35:47

discoermee - 10 Oktober, 2012, 17:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!