Kenny De Schepper mot Florent Serra luktar överspel långa vägar. KDS servar så bra att han omöjligen blir breakad mer än en gång av Serra som i grunden är den bättre spelaren och var så sent som ett par år sedan en topp50-spelare.

Serra ska på pappret vara formsvag med en rad förluster på sistone, men går man in djupare är det jämna matcher mot spelare som han inte ska slå Paul-Henri Mathieu, Del Potro, Levine o.s.v.

Formsvag kan man inte kalla Kenny De Schepper som sensationellt vann CH-turningen i Mons genom att slå ut etablerade spelare som Llodra, Rouchus och Mahut. Allt tack vare en ruskigt tung serve och bra spel under viktiga bollar.

Kenny hade som mål inför säsongen att slå sig tillbaka inom topp200. Tack vare segern i Mons ligger han nu 144 och siktar på att breaka 100 för första gången.

De har mötts tre gånger där Serra varit ganska stor favorit i samtliga möten men idag är det tvärtom. Av tre möten har två slutat över 23 games och mycket talar för att även denna gör det. Kenny har en för stor svaghet i sin backhand som inte klarar av hårt tryck från motståndaren och detta känner väl hela touren till.

KDS har spelat överspel i 4 av de 5 senaste matcherna och har tryckt in 5 tiebreak på 6 matcher. Så mycket talar för att detta blir just en sådan match.

bet365 erbjuder 1,83 på över 22,5 games.

This is the stats tab
This is the post tip