Okej tänkte ge mig på att reka en NCCAfb match trots allt.

Jag tänker på Red River Rivalry som spelas mellan Univeristy of Texas (Longhorns) och University of Oklahoma (Sooners).
Linorna ligger idag(fredag) på 3.5 med Oklahoma som favoriter och 58.5 Över/Under.

Om vi kollar på lagen så är det två av USA's mest kända skolprogram och båda är väldigt framgångsrika. Skolorna har år efter år spelare som går i första rundan i NFL draften.
Talang finns i lagen så det räcker och blir över, på båda sidorna av bollen.
Offensivt så snittar Texas 46.8 poäng per match vilket är 6e bäst i landet medans Oklahoma snittar 38,3 och är därmed 24a.
Defensivt släpper Oklahoma till runt 16 poäng per match (20e i landet) medans Texas snittar 26.4 (67a i landet).
Dock så ska dessa siffror tas med en nypa salt då det beror mycket på vilka lag man mött Texas har spelat mot lag som Ole Miss (SEC) samt två conference rivaler i Oklahoma St och West Virginia, medans Oklahoma bara spelat mot Kansas State som är värda att nämna och där förlorade man.

Hur som helst, detta är ett av dem stora rivaliteterna i college fotbollen och har spelas sedan 1900 i stort sett varje år (tror det är 5 eller 6 år man inte mötts), historiskt så står det 59-42-5 till Texas. Dem senaste två åren har man dock förlorat mot Oklahoma, som båda åren varit en av favoriterna att vinna National championship. I år ser det lite annorlunda ut, Texas har ett bättre lag än tidigare och Oklahoma har inte riktigt fyllt de luckor efter spelare som gått ut.

Förra årets match krossades Texas av Oklahoma och lagets QB Landry Jones som lekte med Texas i den matchen. Texas hade förra året stora problem på QB sidan och gick runt på 3 stycken stora delar av säsongen. En kille som iår tagit ett gigantiskt kliv frammåt är just Texas QB David Ash som gått från: 56.9 - 4 - 8 till 77.5 - 11 - 1 (Completion rate (%) - Touchdowns - Interceptions) Jones har iår 63.3 - 7 - 2.
Båda dessa lag är två offensivt starka lag som inte lämnar många poäng kvar på mattan. Samtidigt som jag tror att Texas är aningen bättre än Oklahoma iår.

Över 58.5 @ 1.90 och Texas @ 2.40 rekas
Över spelet får anses som det bättre i detta fall.

*edit* Matchen spelas på Neutral arena, Cotton Bowl i Dallas

//Jag spelar Över 65.5 @ 2.71 och Texas -3.5 @ 3.00
Singlar och en dubbel, 7 units på singlarna och 4 units på dubbeln





EDITERAD 2012-10-12 13.32:31

This is the stats tab
This is the post tip