Speltips

Speltips Grekland - Bosnien

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-10-12 20:45 Spela här

Speltips Grekland - Bosnien
Land: Liga: VM kval
Odds: Olika Speltips: Lite olika
2012-10-12 20:45 Grekland - Bosnien Lite olika Olika zba09

bet365 livestreamar matchen online och i mobilen.

OBS! Jag tippar inte utifrån "statistik", dvs. varje match har sina egna förutsättningar, och dessa påverkas INTE av vad som hände förra året eller två-tre år innan det. Nej, mina tipp baseras på ren matchanalys av mig!

Grekland är ett lag som spelar destruktiv fotboll (Jag väljer att kalla den det) i den mening att de backar hem vääääldigt djupt och väntar på ett kontringsläge. Ni som tycker annat kan kolla på samtliga matcher i EM, för att övertyga er om deras spelfilosofi.
De backar alltså hem, men de saknar nu Papadopolous från Schalke och deras portugisiske ytterback (Josu. H). Stora avbräck i försvaret m.a.o.
Bosnien då? 12 gjorda mål på 2 matcher hittills i kvalet, visserligen mot Liechtenstein och Lettland, men Slovakien slog Liechtenstein med 2-0, bara för att nyansera det lite, samtidigt som grekerna slog lettland med 1-2. Man kan endast spela anfallsfotboll då hela mittfältet i princip är anfallsorienterat. Man har ingen riktig "Gattuso" som kan städa undan på mittfältet. Pjanic saknas och är självklart ett stort avbräck, utöver det är truppen intakt med Dzeko och Ibisevic som har hittat formen relativt bra. 19 mål tillsammans på de inledande tävlingsmatcherna denna säsong.

Min matchbild är att Bosnien kommer stå för det offensiva, grekerna backa hem och försöka kontra och självklart utnyttja sina fasta situationer.
Grekland gör i princip ALDRIG mer än två mål per match. Detta är inte rent statistiskt, utan detta är p.g.a. att gör dom 1 mål så kommer de backa hem, om motståndaren lyckas göra ett till så kommer de försöka "anfalla" och i bästa fall sätta dit ett till.
Alltså; gör bosnien första målet kommer matchen öppnas upp, och kontringarna kommer hagla in på grekerna om de skulle få för sig att föra matchen.

Vad jag ivll påpeka med min text är att jag inte ser hur Bosnien ska kunna förlora denna match då jag är rätt säker på att de lyckas göra minst 1 mål. Och kommer detta blir det luckor i Greklands backlinje.

X2 spelas till 1.57
rak 2a till 3.1

Med tanke på båda lagens anfallstaktik som är att komma runt på kanterna och sen försöka lira instick/inlägg så tror jag på en hörnrik match där
Ö10 hörnor spelas till 2
Ö10 hörnor asian spelas till 1.80

Lycka till och rygga på egen risk. :)

zba09 - 12 Oktober, 2012, 16:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!