Speltips Sirius v Vasalund

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-10-14 17:00
Land: Sverige
Liga: Div 1 Norra
Odds: 2,19
Tips: Sirius -1,5
Det är väl den här matchen man den här trötta spelsöndagen ska göra degen på, frågan är bara vilket typ av spel man bör välja.
Hittar inget intressant att dubbla med överhuvudtaget. Hcp-ettan betalar 2,15, att leda i halvtid 1,97 och halvtid/fulltid 2,05.
Visst, den raka ettan pröjsar 1,45, kan såklart användas till annat. Men jag känner att en singel idag passar allra bäst, därför känns det rätt att löpa hela linan ut på hcp-ettan.

Vasalund har nu två raka bortamatcher mot Sirius och Östersund. Och det är vad jag kallar ett mission impossible. I synnerhet med tanke på vad som skedde senast.
Och vad hände egentligen då? Jo, man blev helt avklätt hemma mot Dalkurd. Det i en match man var tvunget att vinna för att haft en realistisk chans att ta sig förbi två av de tre lagen som befinner sig framför.
Nu var man helt chanslöst och siffrorna skrevs till 4-1.
Och nog kan vi ana ett bensinstopp modell större hos Vasalund. Efter en formidabel vårsäsong så har man nu tappat mark och på de senaste sex matcherna har man faktiskt bara vunnit en. Vilket säger en hel del.
Nu är det ingen större skräll att det ser ut som det gör, känns som om laget spelade i trans och något över sin förmåga förut, och att det här är det normala vad detta Vasalund är kapabelt till. Man var trots allt tippat av många innan säsonen att hålla till i det undre mittenskiftet.

Bensinstopp finner vi knappast hos Sirius som har ett fantastiskt läge att faktiskt avgöra den här serien. Vid seger idag så menar jag att det är klart och betalt då man i nästa runda har den helt avsågade superjumbon Enköping att möta. Och med fem poäng tillgodo vid seger här ... så, ja ... smäll upp champagnen.
Sirius förlorade senast den 9:e juli. Sedan dess har man nio segrar och en oavgjord. Lägg till att man emellan där slagit ut Bajen ur Svenska Cupen så förstår man vilken stabil form Kim Bergstrands gubbar vilar på.

Dessa båda lag möttes också på försäsongen i Uppsala. Då 7-0 till Sirius. Endast.

Det är inte bara form och klass som talar för Sirius. Vasalund trivs som allra bäst på sitt konstgräs. Och Sirius trivs som allra, allra bäst på sitt lite tyngre naturgräs. Det visar om inte annat Sirius hemmasiffror för denna säsong: 10-1-0 32-7
Skoja bort dom nuffrorna om du kan. Om du nu kan, ge mig samma tabletter som du fått tag på. Verkar vara kul skit.

Inga nämnvärda bekymmer för Kim Bergstrand när laget ska tas ut. Alagie Sosseh utgår pga skada. Men tillkommer gör Karl Larsson.

I och med Östersunds oavgjorda match mot Dalkurd så har som sagt Sirius ett YPPERLIGT läge här. Och hemma har man alltså kört över allt annat hittills, skulle förvåna mycket om ett Vasalund, med bensinstopp, sätter några käppar i hjulen som rullar med ilfart mot Superettan ...
Spela på Sirius v Vasalund hos Betsafe
Spela nu
holms - 13 Oktober 2012 - 22:20
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Flamingo - 2012-10-14 12:34

IB. Tack för tipset! Alltid kul med svenska höstmatcher som gäller något. Särskilt på gräs :)

IB. - 2012-10-14 10:55

Sen är det bara att knappa in 24UNT på antingen tv:n eller datorn. Där kommer den sändas live direkt från Studan.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: