Orkar inte skriva en längre rek, känner heller inte att denna rek kommer bli så bra, men jag vill bara upplysa er om ett ganska bra spel enligt in mening iallafall.

Vicenza möter Padova hemma på Lo Stadio Romeo Menti och det är en lunchmatch, det innebär att matchen börjar kl 12.30.
Ni vet väl vad man brukar säga om lunchmatcher va? Jo att dom brukar bli helt galna, sen om dom blir det mer än att dom inte blir det har jag dock ingen statistik på. Men jag kör på det utan att veta om det är så oftare än inte.

Iallafall så har Vicenza gjort minst 2 mål i varje hemmamatch denna säsong och man har nyförvärvet Malonga som gjort 5 av Vicenzas 11 mål denna säsong och därmed ligger han delat 2a plats i skytteligan. Han är med i truppen som registrerats till denna match och det är såklart bra. På hemmaplan så är man bra och även till denna match(likadant som förra matchen) så har 6 anfallare registrerats till den trupp man tar emot Padova med. Jag tror med hemmapubliken bakom sig att det kommer göras minst 2 mål från Vicenza i denna match.

Vicenza har som sagt gjort minst 2 mål i varje hemmamatch denna säsong, men dom har även släppt in minst 1 mål i varje hemmamatch. 1, 2, 3 och 1 mål har släppts in i de 4a matcher som spelats. Och det har gjorts 3, 2, 2, 2 mål. Så ja statistiken säger ju att det blir minst 3 mål när Vicenza spelar på hemmaplan.

I Padova är målen utspritt på flera spelare, sen om det är bra eller inte låter jag vara osagt. Faktum är dock att man är mindre beroende av 1 eller 2 spelare i och för sig.
Men formen på laget är i alla fall verkligen på uppgång, på de 4 senaste har man tagit 3 segrar och man kan mycket väl göra minst 1 mål i denna match.

Oddset ligger på höga 2.30 hos William Hill (som RoK nyligen fixat en ny bonus för) vilket jag hugger direkt. Överspelen i Serie B är och kommer förbli bra odds hela vägen, jag tror väl inte riktigt att spelbolagen har så jättestor koll på Italienska Serie B, men det får vi i så fall tacka för ju.

Som sagt, inte direkt någon jätterek men jag hoppas att ni fick lite mer info iallafall.


Jag spelar 8/10 Units på Ö2.5 Mål till det fina oddset 2.30 @ William Hill

Kommer även spela 2 andra överspel i Italien och det är på kvällsmatchen Reggina-Livorno där Ö2.5 spelas till oddset 2.10. Även där satsas 8/10 Units!
Det tredje och sista överspelet hittas i matchen Lecce-Virtus Entella. Ö2.5 bjuds på ett odds omkring 1.65. Jag satsar 6,5/10 Units på det!

Lycka till nu RoK:are!
Twitter @jagbaraforlorar

This is the stats tab
This is the post tip