Speltips Sabadell - Hercules

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-10-14 17:00
Land: Spanien
Liga: Segunda Liga
Odds: 1,85
Speltips: 1
Spela på Speltips Sabadell - Hercules
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på 1
Efter en tids hockey drar vi idag till varmare breddgrader för att kika in lite spansk fotboll. Det är mötet mellan Sabadell och Hercules.

Hemmastarka Sabadell tar emot jumbon Hercules på Nova Creu Alta. Sabadell har faktiskt inte en enda förlust på hemmaplan hittills. De två förlusterna som laget har, de har kommit på bortaplan. Sabadells hemmafacit är riktigt bra med 3-1-0 och 8-1 i målskillnad så förstår man att de är ett respekterat lag på hemmaplan.

Idag för man dock klara sig utan Dani Tortolero som har dragit på sig en ryggskada, dessutom är mittfältaren Moha avstängd. Finns även skador sen tidigare på Jesus Olmo, Abraham Paz och Eneko. Men tränaren har många alternativ och man har en riktigt bred och bra trupp.

En riktigt bra nyhet är att hjärtat i försvaret Pablo Ruiz är tillbaka efter sina skadebekymmer, dessutom är även en annan mångsidig mittback tillbaks i laget nämligen Toni Lao, båda går in från start i mittförsvaret.
Inte nog med lagets grymma form, man har även en het forward med kanske det häftigaste namnet i fotbollsvärlden, Anà­bal. (Hannibal, en jättehungrig kille.)


Sabadells motstånd för dagen är alltså Hercules, ett lag med mängder av problem. Man måste börja vinna nu för att röra sig bort från träsket. Men tränaren Juan Carlos Mandia har stora problem med skador och avstängningar och inte nog med det så hänger han själv på den tunnaste av trådar.

Man har bara 11 professionella spelare i truppen och får nu fylla på med spelare från de egna leden och de flesta har inte spelat mer än ett par minuter med laget.

Paco Peà±a, Fran Merida och Escassi Alberto är alla avstängda. Man har en mängd skador bland annat målvakten Ismael Falcà³n. Braulio Nobrega, Juanra Cabrero, Sergio Alejandro Diaz, Jeffrey Sarpong och Daniel Garcia Toti är alla borta pga av skador som ni ser lyser många spelare med sin frånvaro hos jumbon.

Det ska tilläggas att förra månaden besegrade Sabadell Hercules i Copa Del Rey med en bekväm 2-0 seger.

Laguppställningar:

SABADELL:
Nauzet; Oscar Ramà­rez, Toni Lao, Pablo Ruiz, Espasandà­n; Juanjo, Arteaga, Hidalgo; Collantes, Lanza och Anà­bal..

Hà‰RCULES:
Juan Carlos; Pere, Mora, Cabrera, Arbilla; Rivas, Edu Bedia; Sardinero, Callejà³n, Gilvan; och Portillo.

Jag tycker att det finns massor med spelvärde i 1:an. Alla dessa skador och avstängningar som stör ett redan skadeskjutet Hercules som inte vunnit på bortaplan i år.

Lycka till vid rygg.

/ disocermee

EDITERAD 2012-10-14 15.03:42
Spela på Sabadell - Hercules hos Nordicbet
Spela nu
discoermee - 14 Oktober 2012 - 15:03
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: