Speltips

Speltips Belgien v Skottland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-10-16 20:45 Spela här

Speltips Belgien v Skottland
Land: Internationellt Liga: VM-Kval
Odds: 2,075 Speltips: Belgien -1,5
2012-10-16 20:45 Belgien v Skottland Belgien -1,5 2,075 holms

bet365 livestreamar matchen online och i mobilen.

Att åka till Serbien och ställa in festen för den hemmakära hemmapubliken med klara 3-0, det är klass rakt igenom. No doubt about that.
Men så var det också dessa elva som gjorde det:

1. Courtois
2. Alderweireld
3. Vermaelen
4. Kompany
5. Vertonghen
6. Witsel
7. De Bruyne
8. Dembélé
9. Benteke
10. Hazard
11. Chadli

Visst, det går att titta på vårt U21-landslag som i Kalmar ska försöka ta sig till EM-slutspelet i Isreal nästa sommar genom att besegra Italien. En hel del bra spelare som kan ta steget fullt ut till något bra.
Men att det blir något liknande som Belgien när dom nu har genomfört en oerhört snygg generationsväxling, det är inget vi varken kan tro eller hoppas på. Bara att ta en titt på elvan ovan. Bra skit, helt enkelt.
En stabil backlinje med rutin så det räcker och blir över från Premier League. Ett välbalanserat mittfält med finess, tyngd, fart och tanke. Och ett anfall, där dom nästan kan ställa upp med vad som helst, för understödet man får bakifrån gör det farligt ändå.
Den här spetskvalitén, den har inte gästerna ... inte på långa vägar.

Skottland har inlett kvalet uselt och man kommer att få slåss med Wales om att bli bästa brittiska lag i gruppen.
Och inte ens där har det börjat speciellt bra. I fredags var man på besök hos grannen och fick åka hem med noll poäng efter att fantastiske Gareth Bale gjort två snabba mål på slutet och sett till att Wales kunde vinna med 2-1.
Visst, hemma kan skottarna blixtra till ibland med publiken i ryggen och göra bra insatser på ren vilja. Även om även dom tillfällena kommer mer sällan nu förtiden då spelarna håller sämre klass för varje årtionde som går. För när hade vi senast Skottland i ett mästerskap senast? 1998?
Inget att lyfta på ögonbrynen för då startelvan, bortsett från Darren Fletcher, består av brunkare och medelmåttor från de sämsta Premier League-klubbarna.

Hutton, Maloney, Caldwell och Berra. Fyra försvarsspelare som har det trassligt mot bättre motstånd hemma i ligaspelet. Nu kommer samma gubbar igen, fast i andra tröjor ... håll i kilten, för här kommer det att gå undan ...

holms - 15 Oktober, 2012, 22:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas O. - 2012-10-16 14:03:40

Håller med Mitchx och Holm. Bergetta!

Mitchx - 2012-10-16 04:24:19

Du har helt rätt. DEt var länge sedan Belgien var så här bra och skottland så här dåliga