Speltips

Speltips 3 st

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-10-16 23:30 Spela här

Speltips 3 st
Land: VM-kval Liga: Olika
Odds: 4x5.5x2.5 Speltips: Turkiet/Uruguay/Kanada
2012-10-16 23:30 3 st Turkiet/Uruguay/Kanada 4x5.5x2.5 Adriano

Här kommer några roliga tips som jag ser spelvärde i. Rygga på egen risk. Lycka till!

Dagens chanspeng går på Turkiet -1 till 4.00 i odds(pengarna tillbaka alltså på bara 1 målsvinst för turkarna vilket gör att jag känner att spelet är värt en peng.

Inför denna match talar allt EMOT en turkisk seger. Förlust senast hemma mot Rumänien med 1-0 gjorde att man hamnat i en ödessituation inför denna match. Förlust ikväll och man är nästan helt uträknade från plats 1-2 i gruppen. Spelet i fredags mot Rumänerna var riktigt dåligt, man skapade 2 chanser framåt, den bästa var i matchmunit 92! Lovar alltså inte så gott offensivt. Defensiven ser ok ut, men man sattes inte på mycket prov senast. Lägg därtill att laget saknar 4-5 spelare som annars är startspelare. Bla.a Arda(Atl. Madrid) Selcuk Inan(Gala) Gökhan och Mehmet Topal(Fener). Som ni ser är det inte mycket positivt att tala om inför match för turkarna. Men hur ska de då vinna med 2 bollar tänker ni. Svaret är lätt. Ni minns väll mirakelturkarna från 2008!? Turkiet är ett riktig roulette-lag man kan spela världens bästa fotboll blandat med absoluta katastrofal insatser, ibland i samma matcher haha! Men nu gäller det alltså! Och då räknas det inte vem som saknas, hur man spelat senast, vad som händer imorgon. Det är här och nu, denna match, som det ska ske. Och när dessa situationer uppstår med liknande scenarion brukar turkarna kunna bemästra de och verkligen överraska positivt. Under all negativitet så tror jag man idag slår ett lag man egentligen ska slå alla dagar i veckan, med 2 bollar. 1-3?
----

Honduras - Kanada 2a till 5.50.
Honduras ligger 2p bakom Kanada som innehar plats 2 i gruppen. Det är sista gruppspelsmatchen och som ni förstår alltså helt avgörande. Honduras måste vinna för att knippa plats 1-2 och gå vidare. Det räcker med oavgjort för Kanada som förmodligen kommer backa hem rejält. Jag kan inte mycket om lagens kapacitet, men jag såg Kanada sepla en rolig fotboll senast mot Kuba i förra veckan, vinst 3-0 då. Annars är lagen riktigt målsnåla, 4 respektive 5 mål vardera på 5 gruppspelsmatcher. Lagens tidigare match i gruppen slutade"förvånande" 0-0 :D. Det talar för kryss idag, men jag ser inget värde i X. Ett Kanada som kommer få kontringschanser testas till HÖGA 5.50.

Bolivia - Uruguay 2a till 2.50
Enligt mig definitivt ett överodds. Uruguay är i grunden ett bra lag och ska ha respekt, vilket de kommer få ikväll. Bolivia finns långt nere i den sydamerikanska kvalgruppen. Uruguay parkerar precis i mitten och efter förlusten senast mor Messi o co är det dags att studsa tillbaka om man inte vill tappa mark. Det har inte sett perfekt ut i de tidigare kvalmatcherna för Uruguay. Men med klassnamn i laget tror jag ingen kan förneka att de är ett mycket bättre lag en Bolivia. Jag har inte mycket koll på skador avstängningar eller annat utan jag går mycket på grundstyrka som fotbollsnation här och 2.50 är HÖGT!


EDITERAD 2012-10-16 19.33:52

Adriano - 16 Oktober, 2012, 19:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
mikerius - 2012-10-16 20:16:38

Värt att chansa men underskatta inte Bolivias hemmaövertag uppe i höjderna. Många bättre lag som tappar poäng där tack vare höjdskillnaden.