Speltips

Speltips Linköping vs Frölunda

Sport: Ishockey Spelstopp: 2012-10-18 19:00 Spela här

Speltips Linköping vs Frölunda
Land: Sverige Liga: Elitserien
Odds: 2.95 Speltips: 2
2012-10-18 19:00 Linköping vs Frölunda 2 2.95 jeb


Har sett LHCs två senaste mot Timrå och måste säga att jag inte är imponerad av hur laget uppträder.

Visst man vann i Eon med 3-1 men den segern byggde på mer på matchflyt och Timrås egna oförmåga att göra mål än egen skicklighet. Att LHC fick åka hem med tre poäng var mer eller mindre ett rån.

I returmötet förlorade man hemma med 1-5 trots ledning med 1-0. Powerplay klickade, och Calle Söderberg kom inte till med sin krånglande rygg.

Just Söderberg var själv en stor anledning till LHCs fina start med 10 egna mål. Han missade första mötet med Timrå och såg inte helt bekväm ut senast så jag gissar att allt inte är schysst där.

Frölunda å andra sidan kommer med NHLförstärkningar i form av Matt Duchene och Viktor Stålberg som nu bägge fått någon match i kroppen. Jag tror dessa herrar kommer ge Göteborgarna samma lyft som Steen gett MoDo. Åker NHLlirarna åttor kring gamla trötta LHCförsvarare som Hävelid och Johansson? Ja jag tror faktiskt det.

Hade oddset varit hyfsat jämnt satta i denna matchen hade jag avstått då LHC trots allt av tradition är starka hemma. Men 2.95 på Frölunda är minst ett par tiondelar för högt

jeb - 18 Oktober, 2012, 10:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!