Speltips: Tottenham-Chelsea

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-10-20 13:45
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 2.25
Tips: Spurs Ö 1.5
Stormatch i Norra London startar Premier League-helgen på mest intensiva tänkbara sätt, och jag tror ingen av er som tittar kommer ha anledning att känna er besvikna efteråt. För egen del kommer jag bara kunna ta del av första halvlek då Southampton gästar Upton Park vid 3 för att ge West Ham just 3 poäng, men jag hoppas mitt spel sitter redan i halvtid.

Efter en knackig start för AVB har Tottenham nu inte förlorat på 9 matcher, man har dessutom vunnit 4 av sina 5 senaste matcher. Men vad mer intressant är, och vad jag framförallt lutar min rek mot är att man har gjort 2 mål eller fler i 4 av sina 5 senaste matcher. Offensivt ser det ut som det gjorde både inhemskt och i Champions League då man kanske var bättre än någonsin förra och för två säsonger sedan. Om man gör tre mål på Old Trafford har man ytterst goda möjligheter att göra 2 mål hemma mot Chelsea. Jag anser att för Tottenhams del kunde inte denna match komma vid ett lämpligare tillfälle, trots Chelseas form men på grund av att man kan spela avslappnat, på grund av att det precis har varit landskampsuppehåll och på grund av att Tottenham verkligen känns på gång.

Chelsea då? Jo, där finns det absolut inget att klaga på heller, ni som följer mig kontinuerligt vet att jag anser att Chelsea är det enda lag i Premier League som verkligen imponerat i inledningen av säsongen (bortsett från Supercupen som var sorgligt). Men ni vet kanske också att jag är tämligen övertygad om att det absolut inte kommer hålla hela vägen, framförallt inte när man har en enda anfallare (som jag fortfarande inte tycker är speciellt formstark, det är bara det att han jämförs med förra säsongen).

Visst, Chelsea släpper sällan in speciellt mycket mål men man har bara hållit nollan en gång på sju försök mot Tottenham både hemma och borta. Till det kan vi tillägga att Chelsea i London-derbyn förra året var oerhört svaga och om Tottenham skulle peta in två bollar vore det verkligen inte första gången det hände Chelsea mot likvärdigt motstånd.

Förutom att det är ett hett London-derby i Premier League är jag övertygad om att André Vilas Boas hellre skulle vilja denna match om det så skulle betyda att han var tvungen att lämna tillbaka alla sina vunna titlar med Porto likt vore han Lance Armstrong. Det kommer han få spelarna att förstå med all önskvärd tydlighet innan matchen och jag ser framför mig och fram emot en riktig rivstart från hemmalagets sida.

Fyll gärna på i kommentarsfältet vad gäller skadelägen, trupper och startuppställningar. Jag avvaktar lite vad gäller det eftersom det än är två dagar kvar till match. Vad vi vet i skrivande stund är dock att Chelsea förmodligen saknar Frank Lampard och Bertrand.

Tottenham är favoriter men jag är inte säker på att man grejar tre pinnar i detta möte, jag känner dock att man kommer göra minst 2 mål och för det bjuds det fina 2.25 på Ladbrokes.

Lycka till lads!
/@RalleArvid
  Tottenham-Chelsea
Spela på Speltips Tottenham-Chelsea
RalleArvid - 18 Oktober 2012 - 10:33
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Fugazzi - 2012-10-20 00:55

förlåt 5-1 givetvis!

Fugazzi - 2012-10-18 19:02

Ska börja med att säga att jag älskar dina rekar Rallearvid! MEN mig veteligen så vann Chelsea med 6-1 senast de möttes! Dessutom så vann man champions league enbart uppbyggt på försvarsspel förra året, i mina ögon ligans överlägset bästa försvarslina(Ja även när Terry ersätts av Cahill), dessutom har man inte släppt in ett enda mål i andra halvlek på hela premierleague säsongen. Di Matteo vet precis hur AVB spelar och att AVB är en principfast man gällande taktik är inget som undgått någon. Även jag är övertygad om att det är kommer bli en underhållande match med två "spelande" mittfält men över 2.5 mål till 1.80 känns bättre:)


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
12:50  Boll - Tsuboi
Bordtennis - World cup - U91.5 bollar
1.83
14:30  Chuan - Shibaev
Bordtennis - World cup - Chu Hcp -1.5
1.72
16:00  Stoke - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1
2.17
16:00  Manchester City - Burnley
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -2,5
1.88
16:00  Barnsley – Hull
Fotboll - Championship - 1
2.90
16:45  Lopp 6: Bula Bula Am
Trav - Örebro - Plats
2.35
18:30  Valencia - Sevilla
Fotboll - La Liga - 1
2.00
20:45  Napoli - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1,0
1.88
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65
16:15  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.05
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming