Dags för ny helg med nya spel. Dem två målskyttedragen senast gick inte hem men var ändå två bra spel i mina ögon. Bara glömma och gå vidare. Redan ikväll är det dags för årets första derby i Uppsala där jag tror på storkross för hemmalaget.

IK Sirius IBK (-4) v FBC Uppsala @1,90 Svenska Spel

Sirius återtåg till Allsvenskan rullar på. Är obesegrade än så länge med 3 raka segrar. Nu ska man alltså ta sig an uträknade Uppsala i ett första derby, som spelas i Fyrishov.

Båda är från Uppsala men Sirius har sin hemmaplan i Fyrishov vilket jag tycker än en fördel här. Som vi nämnt i tidigare rekar så har Sirius tagit precis ALLA dem bra spelarna från Uppsala. Man har som bekant tagit poängkungarna Nordlindh och Bengtsson. Man har även två målkungar i Berlin och Eriksson som öser in mål. Senaste hemmamatchen slog man Haninge med hela 14-0. Haninge och Uppsala är ungefär lika dåliga, men kommer väl inte bli 14-0 direkt.

Efter Uppsalas skräll borta mot Balrog trodde kanske några tomtar på poäng mot Mora? Icke då. Storstryk med 10-3 i hemmahallen. 3 baljor på Moras urkassa målvakt är inte okej. Förlust hemma med 12-5 och 10-3, mot lag som inte är bättre än Sirius. Visst finns det lite kvalité i Uppsala. Jällrud och Carlsson är giftiga framåt. Tyvärr är herrarna dem ända som Sirius ska hålla koll på vilket inte ska vara vidare svårt för Sirius försvar.

Sirius SKA komma upp i två siffrigt ikväll vilket jag tror man gör rätt enkelt. FBC har problem på målvaktssidan. Bengtsson har haft problem vilket har öppnat för Hampus (född -95). Han har man plockat från Hagundas u-lag i div 3 där han ofta var andrekeeper. Få skotten på mål så blir det mål! Spelar 3 units på Sirius (-4) till 1,90 hos Svenska Spel . 13-4?

Följ fler spel och frågor via twitter: https://twitter.com/Johanssons1990

This is the stats tab
This is the post tip