Nya duttboll-rekar, fortsätter segertåget? Sitter och rekar från en iphone, därav en något kortare redogörelse.

Alingsås har gått som tåget hemma och vunnit alla kamper i deras skokartong till hemmaplan. För motståndet idag står Ystad IF, som förra året sopade skiten ut Alingsås i just skokartogen. Ystad har dock inlett säsongen rätt svagt enligt mig och jag tycker att med tanke på Alingsås grymma form hemma inget snack om saken ikväll.

Jag har fastnat för tre spel i matchen. Alla spel lägger jag hos Betsson , finns säkert ännu bättre villkor på andra ställen, men pga jobb har jag inte tid att leta upp allt.

Spel 1.
Alingsås att vinna första halvlek, 1.82. Alingsås har i alla matcher i år haft ledningen efter första halvlek. Kliver in ordentligt på denna, 5/5 units.

Spel 2.
Alingsås att vinna matchen med minst 2 bollar, 1.85. Laget har verkligen imponerat hemma i år, samtidigt som Ystad inte alls har kommit upp i nivå. (För den försiktiga, finns raka 1an till 1.68) 4/5 units.

Spel 3.
Under 57.5 mål, 1.85. Enligt mig på tog för hög lina. Alingsås har släppt in lite mål hemma, samtidigt som dom själva inte öser på allt för mycket. Lirar även detta spel hårt, 5/5 units

Som sagt, tidsbristen gör att jag inte hinner skriva en längre rek.

Lycka till om ni ryggar och kommentera gärna.

MVH

Bernadotte

This is the stats tab
This is the post tip