Speltips Södertälje v Troja

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2012-10-19 19:00
Land: Sverige
Liga: Hockeyallsvenskan
Odds: 1,60
Tips: 1
Ja, det var ju förstås trevligt för Troja att en stund fått smaka på serieledningen. Men det var då, och det kommer såklart inte att ske någon mer gång den här säsongen.
Det har börjat grusa betänkligt nu efter den fina starten. Tre förluster på de fyra senaste, och då är det inte direkt några skräckinjagande topplag man haft att göra med,
Torsk senast hemma mot Malmö. Rättvist.
Innan dess torsk borta mot Mora.
Man lyckades med nöd och näppe besegra Asplöven hemma, men enligt en viss Conny Strömberg så var det horribla tre poäng för Troja, 5-4 efter att ha gått in i tredje perioden med underläge 3-4.
Innan dess nollade borta mot Tingsryd.
Det går inte alls som på räls, varken poäng eller spelmässigt, och då har man som sagt inte mött något topp-7 lag under de fyra senaste.
Formkurva ned, med andra ord.

Formkurva åt ett helt annat håll har däremot Södertälje. Laget har lyft sig markant på slutet, vilket inte alls är speciellt konstigt med tanke på vilka två klasspelare man fått in in Carl Hagelin och Matt Reid.
Jag såg lagets senaste hemmamatch mot Malmö och det är som natt och dag jämfört med hur det såg ut i början av säsongen.
Tight match senast där man åkte hem med 3-1 borta mot Almtuna. Värdelösa Almtuna. Men siffrorna speglar inte matchen då kringlorna i den andra perioden radade upp chanser och spelade väldigt bra hockey.
Jag är också rätt övertygad om att man bara kommer bli bättre med tiden.

Ett lag i medvind med två heta NHL proffs som lyft verksamheten till en ny nivå - mot ett lag som trampar luft för tillfället.
Inte speciellt svårt att välja tipstecken.
Spela på Södertälje v Troja hos Nordicbet
Spela nu
holms - 19 Oktober 2012 - 00:07
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
PositivROI - 2012-10-19 01:17

Nu tror jag du har för många engelska fotbollspelare i huvudet. Matt Read heter han /Språkpolisen

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: