Formmässigt så är det förstås inget snack. Där är Leicester mil före Birmingham.
Fem raka segrar stoltserar man just nu med, vilket såklart måste applåderas. Den fina formen har också resulterat i en andraplats i ligan.
Men, vi har som vi alla vet haft ett längre uppehåll, och det gynnar såklart aldrig ett lag som är inne i ett flow. Det gynnar däremot lag som för dagen behöver all tid i världen för att rannsaka sig själva efter en tids undermåliga resultat.
Och ett sånt lag är Birmingham.

Birmingham har underpresterat under hela säsongen. Laget som av många var tippat att tillhöra topp 7-skiktet ligger nu långt ned på botten och simmar.
Något var tvungen att göras, så klubben har nu signat Papa Bouba Diop från West Ham, och han kan ju faktiskt bli en injektion här direkt. Han är spelklar till denna match.
Avstängd är dock Nikolaj Zigic, men det spelar ingen större roll då han inte gjort någon människa glad den här säsongen. Fick hoppa in i halvtid senast, spelade ett par minuter innan han fick syna det röda kotet. Men en bänknötare är inget att hänga läpp för.

Leicester har gått fram som en ångvält hemma. Därav den fina tabellplaceringen. Fem segrar av fem möjliga. Borta går det trögare, två segrar och tre förluster. Och så vitt jag vet så spelar man borta mot Birmingham.
Och för att upprepa. Uppehållet kom så mycket lägligare för Birmingham än för Leicester.

3,35 på en hemmaseger. På ett lag som egentligen har mycket mer i sig än vad man visat tidigare. Det erbjuds vi inte varje dag. Jag hugger!

This is the stats tab
This is the post tip