Speltips

Speltips Djurgården-GAIS

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-10-22 19:00 Spela här

Speltips Djurgården-GAIS
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2.00 Speltips: 1 -1.5
2012-10-22 19:00 Djurgården-GAIS 1 -1.5 2.00 mr_england

Skönt med tre raka nu till oddsen 2.02, 2.15 och 2.00. ROI 155 efter totalt 52 rekar. Det innebär att du gjort en ren vinst på 28 650 kr om du satsat 1000 kr på alla mina rekar.

Den här gången väljer jag att spela på att Djurgården vinner med 2 mål eller mer hemma mot GAIS.

GAIS har förlorat de två senaste riktiga bortamatcherna med 7-2 mot Norrköping och 4-0 mot Mjällby. Jag skriver riktiga bortamatcher då man där emellan spelat 0-0 borta i derbyt mot IFK Göteborg. Den matchen spelades dock på GAIS hemmaplan Gamla Ullevi så jag räknar den inte som en vanlig bortamatch.

Sedan det stått klart att GAIS inte haft en rimlig chans att klara sig kvar i allsvenskan har man varit helt bedrövliga på bortaplan med två storförluster som jag nämner ovan. På hemmaplan har man dock gjort det ok i två matcher mot Elfsborg och IFK Göteborg (jag räknar den som en hemmamatch här). Det går dock att hitta förklaringar till dessa insatser och uppryckningar då det först var ett derby mot Göteborg och sedan en inspirerande match mot serieledarna Elfsborg direkt efter storförlusten med 7-2 mot Norrköping. GAIS-spelarna kunde helt enkelt inte vika ned sig mot Elfsborg framför sina egna fans och det stora intresset för matchen då Elfsborg slåss om guldet. Då GAIS för tre matcher sedan mötte Syrianska i en match som få brydde sig om visade man dock samma inställning som mot Norrköping och Mjällby och förlorade med 4-1 hemma mot Syrianska.

Det jag försöker komma fram till är att i de tre senaste matcherna där GAIS inte kunnat hitta någon extra motivation i form av ett derby eller en uppmärksammad match på hemmaplan eller mot ett lag i toppstriden så har man förlorat med 4-0 mot Mjällby, 4-1 mot Syrianska och 7-2 mot Norrköping. Då man nu med GAIS-ögon sett står inför en likadan och meningslös match borta mot Djurgården så tror jag på ett liknande scenario och att GAIS återigen kommer vika ned sig.

Som om inte bristande motivation vore nog så har GAIS även gjort sig av med Peter Ijeh och Eric Bassombeng efter den senaste matchen. Jeffrey Aubynn, Romario och Mirza Mujcic är dessutom avstängda mot Djurgården. Om man även inkluderar att klubben gjorde sig av med Wanderson och Celik i somras så finns det inte mycket kvalitet kvar i GAIS och jag kan inte se hur de ska kunna hota Djurgården i den här matchen.

Min rek bygger i ärlighetens namn mer på hur dåliga jag tror GAIS kommer vara än Djurgårdens förträfflighet.

Djurgården har varit upp och ner den här säsongen och har inte direkt imponerat på slutet. Även om det är lite långsökt så kan Djurgården fortfarande hamna på en kvalplats då man med fyra matcher kvar att spela har sex poäng ner till strecket. Med bara två hemmamatcher kvar tror jag att Djurgården dels vi ge fansen något att glädjas över och även ta de sista tre poängen som i praktiken kommer säkra allsvenskt spel nästa år. GAIS hemma är därför en perfekt uppgift och mitt spel bygger på att Djurgården är ett bättre lag och kommer vara mer motiverade att vinna den här matchen än GAIS. Det skulle inte förvåna mig om Djurgården vinner stort.

Oddset 2.00 på att Djurgården vinner den här matchen med minst två mål innebär att du som spelare ska tro att Djurgården vinner den här matchen med minst två mål hälften av gångerna den spelas om man ska spela till det oddset. Med de här förutsättningarna tror jag att Djurgården vinner en sådan här match med minst två mål 7-8 gånger av 10 och spelet är därför givet. Skynda att fynda! Det skulle förvåna mig om oddset 2.00 fortfarande finns kvar då matchen startar.

Spel: Djurgården med asian handicap -1.5 – odds 2.00 bet365

/Mr_England


EDITERAD 2012-10-22 20.43:28

mr_england - 22 Oktober, 2012, 20:43

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas O. - 2012-10-22 10:34:49

Bra rek. DUNDERRYGG.

gahbecino - 2012-10-21 11:13:32

Smart teori, rygg!