Speltips Fulham-Aston Villa

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-10-20 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 1.88
Tips: Fulham över 1.5 mål
Fulham går från klarhet till klarhet från säsong till säsong och ser verkligen intressanta ut i år. Martin Jol har varit huvudansvarig för klubben sedan 2011 och det är ett offensivt och spelande Fulham som allt som oftast bjuder upp till dans oavsett vad motståndarna heter. Fulham har gjort ett par smarta offensiva värvningar till denna säsongen i anfallarna Mladen Petric, Dimitar Berbatov och Hugo Rodallega. Dessutom har svenske Alexander Kačaniklić utvecklats enormt mycket och har varit en stor del av Fulhams offensiv inledningsvis av säsongen. Och det har gett resultat. Manchester United är nämligen det enda laget i hela Premier League som har gjort fler mål än Fulham.

Femton strutar på sju matcher är riktigt bra för att vara Fulham. Vid samma tidpunkt ifjol hade Fulham bara gjort tio mål. Den senaste säsongen Fulham gjorde minst 15 mål på dem inledande sju omgångarna var 2003. Med det sagt så förstår ni att det finns väldigt fina offensiva kvalitéer hos Fulham.

Fulham har gjort två eller fler mål i fem av sina sju ligamatcher. Hemma på Craven Cottage har Fulham gjort nio mål på tre matcher.

Dimitar Berbatov och Mladen Petric som missade den senaste matchen innan landslagsuppehållet på grund av skada är båda tillbaka och redo för start här. Plus! Mittfältaren Mahamadou Diarra är även han tillbaka efter skada. Bryan Ruiz är ett frågetecken.


Aston Villa som för några säsonger sen utmanade på allvar om topplaceringar har på senare år fått se sig tappa nyckelspelare efter nyckelspelare. När dessutom ersättarna inte gjort någon upphetsad ja då får Villa numera finna sig i att husera lite längre ner i tabellen. Aston Villa som ifjol bara slutade två poäng ovanför nedflyttningsstrecket har startat säsongen svagt. Laget har bara vunnit en av sju ligamatcher och har haft defensiva som offensiva problem.

Fyra matcher.
NOLL segrar.
En oavgjord.
Tre förluster.
2-8 i målskillnad.

Där har ni Aston Villas bortafacit hittills. Och det är ingen tillfällighet att Villa har svårt att vinna fotbollsmatcher på resande fot. Ifjol vann Aston Villa bara tre av nitton bortamatcher i Premier League.

Försvararen Ciaran Clark är ett frågetecken medans Joe Bennett, Stephen Ireland och Karim El Ahmadi är tillbaka efter skador. Ireland lär dock inte vara redo för start efter en månad ur spel. Paul Lambert har sagt att han ska undersöka den fysiska statusen på landslagsspelarna Christian Benteke, Brett Holman och Brad Guzan.

Jag gillar vad jag har sett av Fulham så här långt och med både Berbatov och Petric tillbaka så kommer Villas något darriga defensiv få fullt upp här. Den saken är säker. Fulham är erkänt starka på Craven Cottage och går alltid ut och kör i sin hemmaborg. Aston Villa går precis som ifjol en tuff säsong till mötes.

Jag spelar Fulham över 1.5 mål till något högre odds än raka ettan.

@killerswe

EDITERAD 2012-10-20 01.22:47
Spela på Fulham-Aston Villa hos Betsson
Spela nu
Killer - 20 Oktober 2012 - 01:22
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
R.Baggio - 2012-10-20 00:55

RYGG!! åker in på dagens bästa trippel=)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: