Speltips Granada - Zaragoza

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-10-21 18:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 2.00
Speltips: 1
Spela på Speltips Granada - Zaragoza
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 1
OBS! Matchen börjar kl 17.50 (!) och inte kl 18.00, men eftersom RoK inte har förnyat sig likt de Europeiska ligorna får man ta den tid som är närmast =)

Inte vanligt att jag rekar Spanien, men har ganska stor feeling för Granada här som ju i och för sig har lite med Italien att göra ändå, då tänker jag på ägare och så, även inlånade spelare från bl a Udinese som är deras samarbetsklubb för övrigt.

Granada hemma mot Zaragoza är ingen jättelätt match, dock så tror jag att man tillslut står där som vinnare. Man är ganska hemmastarka, ännu ingen förlust hemma i år på 4 matcher. Dessutom har man 2 raka segrar i bagaget, och det är framförallt den blytunga segern borta mot Mallorca som imponerar på en. Granada kommer till matchen med 1 avstängd spelare i form av Yacine Brahimi, ersätter gör troligen Jaime Romero. Annars har man inga nya bortfall bortsett från dom som är skadade sen innan säsongen började.

Zaragoza däremot har två avstängda, båda från Getafematchen senast. Romaric och Alvaro Gonzalez blev ju då avstängda när man förlorade hemma mot Getafe, två avbräck som lär märkas framförallt den förstnämnde. Man har även 3 ordinarie spelare skadade som är Aranda, Adam Pinter och Ivan Obradovic. man är alltså ganska så decimerat inför matchen borta mot hemmastarka Granada. Det låter och det kommer bli väldigt tufft att gnata till sig 1 poäng som jag tror man skulle vara ganska nöjd med.

Respektive lags form är helt tvärtom, Granada kommer med 2 raka segrar i ryggen medan Zaragoza kommer med 2 raka förluster. Jag tror att båda lagen kommer fortsätta bygga på sin positiva respektive negativa trend när slutsignalen lyder på Los Cármenes.

I båda mötena ifjol så segrade hemmalaget med samma siffror, dvs 1-0. Det kan mycket väl bli något liknande i denna match. Sen kommer jag inte skita blod ifall Granada skulle vinna med fler mål om man säger så. Men ska vi säga att det blir 2-0 kanske? Att Granada vinner tror jag dock på.

Troliga startelvor för matchen är:
Granada (4-2-3-1):
Toà±o
Nyom-Là³pez-Gomez-Siqueira
Rico-Iriney
Torje-Romero-Orellana
El Arabi

Zaragoza (4-2-3-1):
Roberto
Sapunaru-Goni-Paredes-Abraham
Movilla-Mari
Montanes-Apoà±o-Rodrà­guez
Postiga


Jag spelar alltså 7/10 Units på Granada vinst här för fina 2.00 @ William Hill!

Lycka till ifall ni ryggar.
Twitter @jagbaraforlorar
Spela på Granada - Zaragoza hos William Hill
borttagen3 - 20 Oktober 2012 - 22:42
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
master - 2012-10-21 12:18

Jag spelar -1.5 till 3.55 :)
Tack för grym info!

Pettson - 2012-10-21 08:02

Jbf, roligt att se dig äta tapas, kladdigt men kan vara riktigt gott! Verkar fått med all info, som vanligt, och tar en rygg på denna. Tack&gl! :)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: