Speltips

Speltips Helsingborg v Örebro

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-10-21 15:00 Spela här

Speltips Helsingborg v Örebro
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 4,33 Speltips: Örebro över 1,5 mål
2012-10-21 15:00 Helsingborg v Örebro Örebro över 1,5 mål 4,33 holms

Birminghams 3,35 såg ju fruktansvärt intressant fram till att Ben Marshall smällde in 1-1 för Leicester i den 87:e minuten. Så onödigt och så trist på ett sådant roligt hemmaodds.
Men men, vi gör ett nytt försök även idag i de lite högra skalorna.

Örebro SK kommer med stor risk att idag åka ur Allsvenskan. Det krävs en vinst samtidigt som Sundsvall tappar poäng. Typ så. Det är egentligen relativt irrelevant eftersom klubben redan är ur i praktiken, och har så varit en längre tid.
Men man måste ju ändå utåt göra det yttersta vad som krävs för att lösa tre poäng idag. Allt annat är ett hån mot både sponsorer och den publik som faktiskt fortfarande lägger ner tid på att följa laget.

Helsingborg borta idag. Och det är klart att jag tror att HIF borde dra det längsta strået, trots att motivationen kanske ändå inte är den allra bästa vad gäller just Allsvenskan. Finns som bekant ett Europa League att lägga mer krut på. Men, man är ju ändå ett såpass mycket bättre fotbollslag att man borde lösa det här.
Men!
Det Örebro SK måste göra är att gasa framåt. Det finns ingenting annat. Man har också faktiskt skapat en hel del chanser i de senaste matcherna, men inte lyckats att trycka dit bollarna. Nu måste man satsa än mer offensivt, tre poäng eller rullgardin ned.
Kan vi tänka oss lite retroaktiv utdelning nu för svartvitt, då kan man säkert smälla dit två bollar här. Mot ett Hif som inte stångar sig blodigt i alla närkamper.
Sen att Ilja Berisha saknas i de bakre leden och man släpper in tre, det förtäljer inte den här historien ...

holms - 20 Oktober, 2012, 23:53

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
grefen - 2012-10-21 14:09:04

Örebro måste gå framåt... Det är ju kört. Örebro är ur och Helsingborg är inget lag som släpper in en massa mål på olympia. Detta var en urdum rek och jag tycker inte ens oddset är bra.. Bättre kan du Holm. a

TheBlues - 2012-10-21 11:49:27

Örebro har gjort 25mål på 26 matcher. Oddset är ju väldigt högt och man måste ju klassa det här som en rejäl chansning. Tror inte att de kommer göra någonting annorlunda borta mot helsingborg

Moneyline - 2012-10-21 02:27:37

Tom. 4,75 på Bwin
Rygg