Speltips

Speltips Jönköping v Assyriska

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-10-22 19:00 Spela här

Speltips Jönköping v Assyriska
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 1,725 Speltips: Jönköping Asian 0
2012-10-22 19:00 Jönköping v Assyriska Jönköping Asian 0 1,725 holms

Först och främst. Av alla lag i Superettan den här säsongen så är det bara tragiska Trelleborg som förlorat fler bortamatcher än Assyriska. Tio på Telleborg, nio på Assyriska. Och då Assyriska bara har en oavgjord på sina 13 spelade bortamatcher så betyder det att inget lag har tagit poäng borta så få gånger som just Assyriska. Vilket säger en hel del. Och allra mest om hur mycket bättre man trivs hemma på sin plastmatta jämfört med en tungsprungen naturgräsmatta. Och tungsprunget, det lär det vara i Jönköping idag. Herregud.
Alltså allt annat än vad gästerna från Södertälje uppskattar.

Om vi ändå dragit lite siffror från Assyriska bortaäventyr så passar det bra att göra detsamma från hemmalagets hemmasäsong hittills.
En enda förlust hemma på Stadsparksvallen på hela säsongen. Det är bara Öster och Halmstad som kan mäkta med dessa siffror.
Medan alltså Jönköping tillhör seriens mest svårslagna hemmalaget - så är Assyiriska det sämsta laget att få med sig poäng borta. Såklart intressant.

Det skiljer en poäng mellan lagen till Jönköpings fördel. Båda lagen säkrar också nytt kontrakt till 100 % vid seger.
Så här. Om Assyriska haft problem under säsongen med hyfsade gräsmattor, då får man det ännu värre idag. Borde vara som att springa på en tjockmatta från gymnastiken där nere nu.
Nu litar jag dock inte fullt ut på Jönköping. Alldeles för många oavgjorda hemma för att en rak seger skulle kännas helt tryggt.
Men Asian 0 och insatsen tillbaka på oavgjort, med tanke på hur Assyriska agerat borta hittills under säsongen så känns det som garanti att minst få tillbaka pengarna i alla fall.

Jönköping hemma: 13 5 7 1 25:17
Assyriska borta: 13 3 1 9 19-29

holms - 22 Oktober, 2012, 09:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mattemannen - 2012-10-22 18:16:29

Instämmer och ryggar för övrigt!