Speltips

Speltips Man Utd-Braga

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-10-23 20:45 Spela här

Speltips Man Utd-Braga
Land: Europa Liga: Champions League
Odds: 2.08 Speltips: 1 -1.5
2012-10-23 20:45 Man Utd-Braga 1 -1.5 2.08 RalleArvid

Champions League är tillbaka efter en fin Premier League-helg och en dryg landskampsvecka. Sporting Braga hälsar på uppe i Manchester och man gör så efter landskampsuppehåll och två raka i inhemska tävlingssammanhang utan seger. 4-4 senast i ligan och 0-0 efter 90 minuter i cupen (i en match som man senare vann i förlängning).

United har desto bättre form och som jag snuddat vid tidigare denna säsong så är det framförallt offensiven som är imponerande i United. United har gjort 2 eller fler mål i sina senaste 6 matcher både hemma och borta. 4-2 mot Stoke i helgen efter att ha kommit från underläge i typiskt United-manér, innan den matchen spelade man en ruggigt imponerande insats i 3-0 segern borta mot Newcastle.

I Champions League har United börjat med två raka segrar jämfört med Braga som har en seger och en förlust. I Champions League på hemmaplan har United inte förlorat på 12 matcher, trots att man inte får intrycket av att de gjort speciellt bra ifrån sig på senaste i den turneringen. Braga fick stryk med 6-0 senast man gästade England i turneringen, då var det Arsenal som våldtog dem och förutom ett par imponerande insatser här och där har man även fått stryk borta mot Celtic för inte så länge sedan, och att få stryk med 2-0 mot Shaktar, bli fullständigt överkörda av Arsenal och kamma noll mot Celtic gör att jag ger laget små chanser att stå emot ett United på bortaplan som visar god form.

Att Rooney och van Persie startade för första gången tillsammans senast och att man gjorde det fantastiskt bra gör att jag tror på en explosion även imorgon, dessutom visade Rooney motsatt form i veckan för England än vad som varit fallet i början av säsongen.

Vidare trivs United historiskt mot Portugisisk motstånd samt att man har gjort mål i sina 14 senaste Champions League matcher. United kommer att göra mål, minst två stycken och trots att United har en hel del skador i de bakre leden tror jag inte att man kommer att sättas på speciellt hårda prov utan kontrollera matchen tack vare initiativförmåga och offensiv kvalitet.

Faktumet som får min rek-vågskål att väga över till United -1.5 är att de är mycket mer solida och erfarna i dessa sammanhang än motståndarna. Braga kan ibland, utan logik, prestera väldigt bra men också precis motsatt (som var fallet då man fick stryk med 2-0 hemma mot Cluj). Oddset vi blir erbjudna för United -1.5 är dessutom helt klart godkänt då de sträcker sig över 2.00x.

United:

De Gea
Rafael, Wootton, Evans, Buttner
Valencia, Carrick, Cleverley, Young
Rooney
Van Persie

Braga:

Beto
Baiano, Douglao, Vinicius, Elderson
Custodio, Viana
Alan, Mossoro, Barbosa
Eder

United -1.5 spelas till 2.08x på bet365 .com

Lycka till lads!
/@RalleArvid

RalleArvid - 22 Oktober, 2012, 23:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
JAE - 2012-10-23 16:07:24

Rygg! Jobbar vi in ikväll!

Mr Orange - 2012-10-23 15:35:51

Raka 1an är uppe i 1.40 o det är ju spelvärt nu