Speltips

Speltips Barcelona - Celtic

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-10-23 20:45 Spela här

Speltips Barcelona - Celtic
Land: Spanien Liga: Champions League
Odds: 2.37 Speltips: BLGM
2012-10-23 20:45 Barcelona - Celtic BLGM 2.37 master

Jag kunde inte tro mina ögon när jag ville kolla vad det var för odds på att båda lagen gör mål i Barcelona-Celtic. Det var omöjligt, tänkte jag. För 2.37 är alldeles för högt.

Barcelona kommer säkerligen att vinna. Det är klart. Men vinner de klart? Vinner de utan att släppa in ett enda mål? Nej, det skulle jag inte tro.
Barcelona har ett skakigt backlinje för tillfället då laget har ett flertal backar på skadelistan. Deras backlinje? Hur ser den ut? Vill ni veta det? Ok, här är den: Montoya-Song-Mascherano-Alba. Det är så de troligtvis kommer att starta. Imponeras ni? Jag gör inte det, i alla fall. Alltså, två mittbackar som egentligen är mittfältare. Och det har man märkt ute på planen. Inget vidare. Alba? Bra offensiv, sådär defensiv. Montoya? Talangfull, men inget mer. Dessutom är Busquets avstängd - och han är viktig för detta Barcelona. Vem ska spela som defensiv mittfältare nu då? Mascherano? Ja, då kommer Bartra som knappt fått speltid denna säsong, agera som mittback. Det blir inte bättre på något sätt. Och sen kommer vi till ingen mindre än Valdes. Barcelonas målvakt som varit under all kritik denna säsong.

Barcas offensiv då? Behövs inte säga så mycket. Messi är Messi. Han fixar på egen hand minst två mål.

Celtic har visat upp en fin fotboll på sistone. En underhållande fotboll som lett till målrika matcher - som man vunnit. 15 mål på senaste fem matcher. Det är inget annat än BRA. Stark seger mot Spartak Moskva på bortaplan med siffrorna 2-3. Offensiven är där. Många intressanta spelare såsom Samaras som glänst på sistone.

Förresten. Glömde en sak. Spartak Moskva gjorde två mål borta mot Barcelona om ni minns? Varför skulle inte Celtic kunna göra ett enda mål?

Som sagt - Barcelona vinner nog matchen, relativt enkelt, men att Celtic inte gör mål har jag oerhört svårt att se.

2.37 är ett KANONODDS!

Rygga på egen risk och lycka till om ni ryggar!

/master

EDITERAD 2012-10-23 01.02:38

master - 23 Oktober, 2012, 01:02

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
master - 2012-10-23 10:45:31

JAE
Den ska bara gå in, men lågt odds...

JAE - 2012-10-23 09:52:23

Vad tror du om över 3.5 mål i matchen?

3-1 eller 4-1? :)