Gårdagens spel på Spartak Moskva - Benfica över 2,5 satt ju redan i halvtid vilket var vänligt mot mina nerver.

Ny CL-omgång och jag tror att vi kommer få se en målrik tillställning i London. Båda lagen har i de två inledande omgångarna varit med om ett par målrika affärer och jag tror dagens match inte kommer vara något undantag.

Arsenal kommer från en färglös match mot Norwich i ligan men jag tror i ärlighetens namn att man hade dagens match i fokus. Arsenal har gått om offensiv kraft i sin trupp för att kunna göra minst 1 och två mål mot Schalke. Gervinho, Giroud, Podolski, Cazorla och Arteta är bara några av de som kan komma att näta imorgon. Arsenal har fram till matchen mot Norwich haft en formtopp och spelat en offensiv och rolig fotboll och när det vankas CL brukar man både göra en del mål och även släppa in ett par.

Shalke 04 har Klaas-Jan vad mer behöver jag skriva. Karln gör ju mål i nästan varje match och jag kommer även spela på honom som målskytt i denna drabbning. Sedan är Shalke också ett lag som gillar att spela anfallsglad fotboll, det såg man inte minst i bortamatchen mot Olympiacos.

Resultat? Jag tror på 2-2 och att vi återigen passerat linan innan halvtid.

För mer spel och en finfin trippel kolla in min twitter under dagen #nyatag

This is the stats tab
This is the post tip