Veckans bank.

Här har vi veckans bank, varför?

Häng med här:

Zenit St. Petersburg har inför denna säsong gjort en rejäl satsning och förstärkt den redan starka truppen med lirare som Axel Witsel och Hulk.
Dessa två har redan funnit sig tillrätta och levererat enligt planerna.
Zenit har efter två omgångar Förlorat borta mot Malaga med 3-0 och Förlorat hemma mot Milan 2-3.

Jag såg båda matcherna och för mig är det ofattbart att de lyckades förlora mot Milan, matchen man dominerade fullständigt!
Förlusten mot Malaga speglade inte matchbilden då Zenit faktiskt hade spelövertaget sett över hela matchen. Det handlar om att sätta sina chanser, är inte svårare än så. Zenit saknar endast Danny, men det är ingen startspelaren i dagens Zenit. Spalletti kan mönstra starkaste elvan, kan se ut såhär:

Malafeev

Anyokov - Lombaerts - Hubocan - Criscito

Witsel - Shirokov - Zyrianov/Fayzulin

Bystrov - Kerzhakov - Hulk

Man har haft problem med kontringsstarka lag och det har straffat sig oerhört i CL.
Nu möter man ett Anderlecht som har förlorat med 0-3 hemma mot Malaga och klarat 0-0 borta mot Milan.
Anderlecht har nu drabbats av två extremt tunga skador på två av lagets viktigaste spelare i skyttekungen Dimeurci Mbokani och kreatören Massimo Bruno. Sedan tidigare saknas Lagets största stjärna Matiás Suarez.

Kan ställa upp enligt Följande:

Proto

Kouyate - Odoi - Wasilewski - Deschacht

Gillet - Biglia - Kliejstan

De Sutter - Kanu - Jovanovic

Båda lagen Måste vinna för att hålla hoppet levande om CL slutspel i vår.
Ställer man Elvorna och trupperna mot varandra är det en Otrolig klasskillnad. Ser INGEN spelare i Anderlecht ta plats i Zenits elva. Biglia och Wasilewski hade eventuellt tagit en plats på bänken.
Zenit kommer att köra på från start här och i Ryssland är man normalt ruskigt starka. Här vinner man enkelt och det gör man på grund av att man har ett lag som håller hög internationell klass och när man nu MÅSTE vinna, kommer stjärnor som Kerzhakov/Hulk/Witsel kliva fram och visa vägen.

Kommer att lira Flera spel i denna match, 1 Ht/Ft 2.05, Mål i Båda halvlekarna 2.00, Asian hcp -1 1.70 och eventuellt ett målskyttespel på Kerzhakov 2.05.

Oddsen hittar du på bet365 .

Ni vet att ni kan följa mig på Twitter för övriga speldrag:

www.twitter.com/jesperrydh

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip