Speltips

Speltips Newcastle v Club Brügge

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-10-25 21:00 Spela här

Speltips Newcastle v Club Brügge
Land: Internationellt Liga: Europa League
Odds: 1,72 Speltips: Newcastle över 1,5 mål
2012-10-25 21:00 Newcastle v Club Brügge Newcastle över 1,5 mål 1,72 holms

Den 4/10 var senast Newcastle var ute och vevade i Europa League. Då hittade vi ett skönt överspel till 2,20 som satt som handen i handsken. Och, ja, skatorna får på nytt ett visst förtroende en torsdag i oktober.

Newcastle har börjat gruppspelet mer än godkänt. Alan Pardew ställde upp med ett b-lag borta i den första matchen mot Maritimo. Man löste ändå 0-0 då, för att sedan köra över Bordeaux hemma med klara 3-0.
Nu har man ett gyllene tillfälle att, faktiskt, i stort sätt säkra ett avancemang. Och det vore såklart skönt så att ligan kan prioriteras än mer när det drar ihop sig med täta matcher framöver.

Framåt förväntas man ställa upp med alla sina kanonjärer.
Ben Arfa, Ameobi, Tioté, Cisse, Gutierrez, Obertan osv osv ... alla står redo att göra en repris på förra omgångens franska slakt. Framåt ser det med andra ord väldigt bra ut.
Dock lite brasklappar bakåt då det saknas en del gubbar, med klippan Fabricio Coloccini i spetsen. Nu tror jag ju att Newcastle inte ska behöva ställa till det för sig ändå, men varningens finger måste ändå höjas.
Men det viktiga vad gäller det här spelet handlar trots allt om vad Newcastle kan göra framåt.

Club Brügge, ja.
Att Belgiska lag är lååångt efter övriga "riktiga" länder, det är välkänt.
Detta gäng leder sin inhemska liga. Fint så långt. Men det säger en del att två svenskar, när dom är friska, spelar i detta lag. Micheal Almebäck och Fredrik Stenman. Inte direkt top notch vad det blågula landet i norr har att erbjuda i fotbollsväg.
Alltså glada miner i ligaspelet. I den här turneringen har man hunnit med en bortamatch hittills. Förlust 4-1 mot Bordeaux, den matchen avgjord efter 27 minuter.

Och, det var inte bara då man släppte in fyra mål. Det gjorde man även senast i ligan. Och nu ska vi se här ... mot OH Leuven. Det skräckinjagande OH Leuven.
Jag lovar, släpper du fyra mot OH Leuven, då kan du jävlar i mig släppa in minst två borta mot Newcastle bara några dagar senare.. Och det lär knappast dröja några 90 minuter heller.
1,70 på att Newcastle jublar minst två gånger. Herregud så bra.

holms - 24 Oktober, 2012, 23:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
dasgrosse - 2012-10-25 16:00:28

Finns på Betway för 1.80 :)

anisimov - 2012-10-25 10:58:19

säker rygg tack tack