Ja, det är upplagt för en bottenstrid utan dess like i division ett södra.

LB07 25 poäng -9
---------------
Sleipner 25 poäng -17
Norrby 25 poäng -17

Sleipner spelar borta mot Oddevold. Svåååårt. Men klart möjligt om Lund avgör tidigt (napptapp hos hemmalaget)
Norrby borta mot Sylvia. Överkomligt.
LB07, för den läskunnige, alltså Utsikten hemma.
Och om det nu är över med mirakel för det här året efter vad som skedde i Berlin, då bör vi alla vara överens om att det räcker med tre poäng för LB07 att lösa ett nytt kontrakt?

Man löste en ohyggligt viktig poäng senast borta mot erkänt svårspelade Trollhättan. En poäng som förvandlade laget rätt fram till pole position i detta bottenrace.
Skåningarna tog sig också samman när det behövdes som allra bäst i bottenmötet med Sleipner här hemma för en tid sedan och vann med 4-3.
Mellan dess chanslöst mot ettan ÖIS och tvåan Lund. Men inget att säga om.

Nu gästas man hemma i den sista omgången av Utsiktens BK. Ett lag som i den senaste omgången säkrade kontraktet genom 4-1 hemma på Sylvia.
Och går man in på hemsidan så möts man av en bild efter den segermatchen som symboliserar ett VM-guld. Såklart stor glädje, efter en trasslig höst, att man äntligen kan slå sig till ro med division 1 spel klart även nästa säsong.
Målet slutfört, nu är det bara en bussresa ned till Malmö, spela av 90 minuter, sedan sätta sig i bussen och dricka bira och tugga rökt makrill innan en natt på Park Lane väntar.

Spela av 90 minuter, det kan inte hemmalaget göra hur som helst sådär. Tre poäng krävs för att man på egen hand ska kunna lösa det här. Och se sig själva rakryggat i spegeln efteråt.

Svagt om man inte löser det här, det är det enda jag har kvar att säga nu.

This is the stats tab
This is the post tip