Speltips

Speltips Middlesbrough - Bolton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-10-27 16:00 Spela här

Speltips Middlesbrough - Bolton
Land: England Liga: Championship
Odds: 2,50 Speltips: 1
2012-10-27 16:00 Middlesbrough - Bolton 1 2,50 discoermee

Älskade Lördag är här. Alltid ett massivt utbud.

Vi riktar blickarna mot mötet mellan trean Middlesbrough och sextonde placerade Bolton.

Middlesbrough har överraskat väldigt såhär lång inpå säsongen och man har dessutom med sig en grym form till dagens match, man har nämligen tre raka segrar i bagaget. Senast besegrade man Hull på hemmaplan med 2-0, dess för innan avfärdade man både Brighton och Watford på bortagräs.

Idag får man dessutom tillbaka viktige mittbacken Jonathan Woodgate som stod över senast mot Hull. Tillbaka till dagens match är också Justin Hoyte och Merouane Zemmama. Man har en väldigt positiv stämning i truppen.
Det enda negativa är att man har några spelare på skadelistan men alla dessa har varit borta ett tag och laget har gjort det väldigt bra utan Lukas Jutkiewicz, Muzzy Carayol and Curtis Main och Rhys Williams som alla som sagt blir borta ett bra tag.

Bolton då, jo Owen Coyle blev sparkad här om veckan och nu har man en tillfällig manager i Jimmy Phillips som får hålla i tyglarna innan nye managern Dougie Freedman ska ta över laget, som det verkar tar han över laget direkt efter dagens match. Mycket ändringar på kort tid på magaerfronten alltså vilket kan förvirra spelarna i vilken spelidé man ska hålla sig till.

Man får dessutom klara sig utan David Wheater, Josh Vela and Stuart Holden som alla är skadade. Målvakten Andy Lonergan missar missar även han dagens match.

Middlesbrough som kommer med en riktigt bra form mot ett Bolton som hittills floppat i Championship, och bet365 ger 2,50 på raka ettan, då kan man verkligen säga att det är spelvärde!

Ett annat bra spel är BLGM i Millwall - Huddersfield till 1,61. Ska bara sitta.

/ discoermee

discoermee - 27 Oktober, 2012, 12:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
grefen - 2012-10-27 13:01:17

Du förordar en säker i världens mest svårspelade liga, det är att chansa dubbelt. Visst, jag köper ditt resonemang, du har rekat bra och mycket kan tala för hemmaseger. Men det är som sagt var championchip där alla slår alla. Blir inte ett dugg överraskad om det blir kryss eller en tvåa. Tips: Håll ned insatsen