Tjena!

Imorgon är det stormöte i Premier League då Manchester United kommer på beskök till Stamford Bridge.

Manchester United kommer med en ruggig offensiv och med namn som Rooney, Van Persie och Chicharito i den preliminära startelva så kommer vi garanterat få se en fartfylld match speciellt med Chicharito som kommer löpa på alla bollar, hna gjorde en fantastisk match senast mot Braga i Champions League där han blev matchhjälte och gjorde 2 mål.

I Manchester Uniteds 7 senaste matcher har det blivit över 2.5 mål, de två senaste slutade 3-2 mot Braga och 4-2 mot stoke. Även i de stora matcherna Tottenham och Liverpool borta samt Newcastle hemma har det blivit en massor mål.

Nog om offensiven, det stora problemet i Manchester United idag är defensiven där man läcker in mål efter mål. I flera av de senaste matcherna har man släppt in onödiga mål i ett tidigt skede av matchen, oftast på grund av försvarsmissar. Jag tror Uniteds försvarslinje kommer få det tufft mot ett taggat Chelsea med Mata, Oscar, Hazard och Torres i offensiven.

Chelsea kommer med 6 raka matcher som slutat med 3 eller fler mål, bland annat 2-4 mot Tottenham.

Att vi även får se mycket mål i morgon på Stamford Bridge är det inget att snacka om. Jag tror på en fartfylld match mycket bra chanser för båda lagen.

Ö2.5 till 1.72 känns som bank och jag går in hårt.
BTTS finns även till 1.60 men jag finner mer värde i Ö2.5.

Rygga på egen risk!


Möjliga startelvor:

Manchester United:

De Gea; Rafael-Rio-Evans-Evra; Cleverley-Carrick-Anderson; Rooney; RvP-Chicharito

Chelsea:

Cech; Ivanovic-Cahill-Luiz-Cole; Ramires-Obi Mikel; Mata-Oscar-Hazard; Torres

EDITERAD 2012-10-28 00.04:43

This is the stats tab
This is the post tip