Speltips

Speltips Hammarby v Trelleborg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-10-29 19:00 Spela här

Speltips Hammarby v Trelleborg
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 2,62 Speltips: Tff över 1,5 mål
2012-10-29 19:00 Hammarby v Trelleborg Tff över 1,5 mål 2,62 holms

Det finns ingenting för Skåningarna att spara på. Förutsättningarna inför avslutningen är glasklar.
Vid vinst för Trelleborgs FF är man klart för minst kvalspel. Vid förlust eller oavgjort avgörs allt i sista omgången när Degerfors IF gästar Vångavallen.
Och, jag tror ju att de flesta inblandade i bortalaget, spelare, ledare, sponsorer, "supportrar" och styrelseledamöter gärna vill undvika ett sådant scenario.
Då krävs alltså en seger på Söderstadion, men det är som bekant lättare sagt än gjort den här hösten.
Jag säger inte att Trelleborg klarar det, bara att man kommer att offra varenda jävla hörntand som finns för att ge det en chans i alla fall.

Tff har också växlat upp markant på slutet. Laget har sprattlat till från från gravplats och har nu två raka segrar. 3-0 borta på Landskrona, 3-1 hemma på Falkenberg. Anfallsspelet verkar onekligen ha klickat rätt efter trehundrafemtio bedrövelser den här säsongen.
Och, det är bara att jobba vidare på samma sätt här ikväll med två halvheta herrar i Kristian Heynes och Fredrik Jensen i spetsen.

Sista höstmatchen någonsin på Söderstadion. Ett hemmalag som bara har sin fantastiska publik att spela för. Det bäddar för offensiva Söderbröder med mål att i första hand blidka sina supportrar med en väggvinnande full-fart-framåt-mentalitet.
Det kommer att ge Trelleborg väldigt gynsamma omställningslägen, och med tanke på hur man tagit tillvara på målchanserna under de senaste två veckorna så, ja, man kommer att göra mål.
Att Bajen dessutom förväntas ställa upp med en backlinje likt denna, det försämrar inte direkt Tff:s chanser till måljubel.

Billy Berntsson - Marcus Törnstrand - Thomas Guldborg - Erik Figueroa

Det kunde alltså ha varit ett mittlås med Max von Schlebrügge och Daniel Theorin. Men det är något helt annat nu.

Men, Bajen släpper väl aldrig in två mål hemma?
Jodå, jag vill minnas att Degerfors var och gästade Söderstadion i mitten av oktober och var precis så ofina, att smälla dit just två bollar.
Då vann Hammarby med 4-2. Jag säger inte att det inte kan bli så igen. Det får det gärna bli för egen del, men att Trelleborg kommer att få sina chanser ikväll, det är jag fullständigt övertygad om.

2,62 på att Trelleborg kan göra vad Degerfors nyligen gjorde, det är taget.

holms - 29 Oktober, 2012, 08:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
JAE - 2012-10-29 13:57:50

david dollar: Ok!! Då går man vidare till en till kvalrunda om jag har uppfattat det rätt? :)

david dollar - 2012-10-29 13:07:32

JAE

Har för mig att de var 68st av ca 350. Är inte helt hundra, men nånstans där. Lirade själv, men åkte ut på typ 90e plats, skyller på trötthet=)

JAE - 2012-10-29 11:59:11

holms: Hur många var det som gick vidare från den kval satelliten till SM du spelade? Samt vad hette den? :)

holms - 2012-10-29 10:56:13

Såklart, 1,5 mål.

Jag har inte på något sätt sågat Guldborg. Jämförde mittbacksparen rakt av. Och Thörnstrand är precis som du säger, en oerhörd säkerhetsrisk.

Hooch - 2012-10-29 10:20:14

Törnstrand är en stor säkerhetsrisk i backlinjen, helt klart. Vad gäller Guldborg är du ute och cyklar Holms..:) Guldborg är grymt stabil och har spelat ALLA matcher från start. Ett av Bajens bästa förvärv tillsammans med MvS och Kennedy. Guldborg kommer få ytterbackplats nästa säsong när Bajen nu kickat Monteiro. Forza!

david dollar - 2012-10-29 09:53:52

Du menar såklart TFF Över 1.5 mål.